ОК, хубаво. Трийте темата. Аз мисля, че каквото и да било скоростно каране е опасно и все някога води до ПТП, независимо от това каква ти е колата и колко си опитен като шофьор. Защо си мислите, че сте майстори на волана? Дори във WRC стават инциденти и се блъскат и премятат. Щом тези най-добри пилоти правят грешки, то какво остава за нас?
Няма да променя с нищо мисленето ви, не съм се и надявал. Нито съм бил агресивен - попитах те каде ти е школата и за кви пари даваш уроци.

И все пак според мен по-бавното нормално каране е в пъти по-безопасно от бързото преценено шофиране, щото колкото и да си съобразителен и колкото и да умееш да преценяваш ситуацийте на пътя, това не те освобождава от отговорност и не значи, че на теб никога няма да ти се случи нещо (не пожелавам на никого да се случват такива кофти работи!!!). Обче човек се самозабравя като седне в по-хубава кола и си мисли, че е защитен от всичко. А не е така в действителност.
Айде затваряйте темата, че вярно много се отплеснахме.
Турбото си е турбо, някой ден и аз ще взема нещо с този двигател. И ще си го карам с 90-100 максимум

А не с 230

Хайде със здраве!