Та какво се случи...
Мъка, братя, мъка - тва да си избираш кола не е работа. Бензинка евтина поддръжка, по-мекичко си вози, плавно ускорение, ама.. много пари за бензин. Дизел пък - рядко се намират на малко километри, недай си боже стане нещо по двигателя, ще платиш майка си и баща си, в същото време пестиш пари и на дълъг път ти е по-комфортно. Е как да се реши човек, все пак се дават 10-15 хиляди лева, не се печелят за ден-два... И в тоя моя град както няма особеноразнообразие на автомобили мъката е двойна.
За 1.4 16в, за който говорех - не го взехме, а може би трябваше, но се е свършило вече.
Насочвам се към 1.9 тди 90 коня, намират се за 13-14 хилки няколко екземпляра тук в Плевен, които тепърва се надявам да имам възможността да огледам. Другия вариант е астра Г.
Изобщо, не знам - направо се побърках, обърках, сконфузих, както щете го наричайте, тръгнах и на лизинг нови коли да търся, ама 10 хиляди отгоре поне... по-добре за апартамент да останат.
Утре ще ходим по огледи, стискайте палци. Че в тая държава на нищо и на почти никой нямам вяра и докато си харесам нещо истински ще мине цяла вечност сигурно.
Айде до скоро
към него ама това дето нафтовата печка върви повече от 1.8Т ще трябва да ми го демонстрира за да го повярвам. Вярно е че аз не съм карал 150кс TDI ама съм карал няколко TDI B5.5 Пасата (мисля че бяха 134кс с 2.0 двигатели) и въобще ама изобщо не могат да си мерят силите с моя Пасат който е 4 години по-стар. Можеби защото бяха с автоматични скорости, можеби защото моят е "пипнат" ама все едно че бяха от различна класа.