stefan4o написа:forski написа:stefan4o написа:За семейство с до две деца става. Ти, колега, колко деца и каква кола имаш? Трябва ли всички да караме от Ауди А6 нагоре за семейни?

Деца нямам,имах Г4 сега карам Астра седан което е еквивалент на Венто.Всеки да си вози домучадието в каквото иска,някой още ги возят в каруци и проблем няма.
Просто ми става смешно като вземете да я гласите тая Jetta във всевъзможни конфигурации че чак стигнахте и до "семеен американски автомобил-
с до две деца в него"
Направо да ви подпечатват визите и айде във VW-USA отдел продажби

Кой си купува Jetta за семееен автомобил бе колега,Голфа семеен автомобил ли е ??? Освен в БГ където Голфа е началото и края на Вселената.
Да ти кажа аз карам Джетта, както си забелязал в профила ми. Отговаря като критерий за семеен автомобил, лично за мен. Огромен багажник има, има място за 4 човека вътре, все пак не возя футболен отбор в тая кола. За някои семейна кола значи 5+ метра с минимум 3.0л. мотор, за други - не. Пожелавам ти да имаш деца и да им се радваш, вместо да раздаваш етикети кое е семеен автомобил и кое - не.
За САЩ семеен автомобил и за Европа са две различни неща. Там, където Джета е в клас малки автомобили, тук се води седан среден клас.
Благодаря ти за пожеланията колега дай боже всеки му,преди има няма 25 години и Шкода 105L се водеше семеен автомобил и в нея като тръгнехме за морето в багажника се товареше половината имущество плюс щайга с картофи,домати,краставици,каса бира и туба с ракия,аз мама,тати и на комшийте детето че в тяхната нямаше място.Сега и аз си карам ръждивата Астра и мога да кажа че има голям багажник и четири места и напълно отговаря на изискванията за семеен автомобил.Плюс това като естри мога да добавя още че лисва всякакъв комфорт,няма въздушни възглавници,вътре е тясно,сигурността е на ниво предпазен колан,няма климатик/троник,мотора е слаб,спирачките са под всякаква критика,фаровете също и общо взето и нямам никакво доверие.Е все пак е кола на 18 години и сега всеки ще каже че всичко това го има в новата Jetta което може би е вярно.Но ако имам семейство със всичките му екстри като деца домашен любимец много ненужен багаж и т.н,Голф с багажник каквото всъщност е Jetta не ми се вписва в представите за семеен автомобил по-скоро както беше казал по-горе А6 комби с 3.0l мотор или Пасат някак повече ми замязва на нещо такова в което да си кача семейството и да тръгнем на дълак път с широки усмивки на уста.
И това е последното нещо което ще кажа по тази тема напълно в добрия тон без никакво намерение да се заяждам с вас колеги