ми отнесоха я с три лети джанти на зарчета от опел на джантите пишеше 89та година,,,незнам какви бяха,взех ги от обява за 160 лева с 5 гуми на търлък,....четвъртата е сцепена в гаража....прецакан съединител дет един път лови горе,,друг път долу,,,третия път изхъркат скоростите.(бяха ми казали че имало общо с маховик дето струвал колкото колата)..5 та скорост не влиза...на студено чука мотора, и с криви шайби на водната помпа и коляновия вал,без парченце,, дето яде ремъка за 1000 километра,,,,а купето е бито от градушка,пребойдисвани и двата калници, дупки по праговете и задните калници в бомбички..иначе на тъмно и на снимка е добре:)
приятелчето ми днес направи сметка за да стане изрядна колко пари ми трябва и дойде като за нова....мисля че следващата ми кола ще е голф...

ОТКРАДНАХА МИ ПОЛОТО...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
...
Rabbit_TDI написа:Добре си се насочил препоръчвам ти 1.8моно или 1.9ТДИ.Ако ти се бяга и имаш повечко пари 2.0ГТИ с поечко винтили.
дизел на 1.75 ми се вижда безмислно,,,сега съм с пасат 1.6 1ф моното,,,не ме е оставял никъде а е 7ма година без подръжка...
жената се изглези с това поло че не и харесвало на 2ката таблото,,,та за това поло всяка част ми е Х5
1.8 моно и цял багажник пропан:)
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
1.75ама си харчи малко пък и вече земам се замислям за биодизел.Иначе за 1.8 и багажник с пропан-тва е истината в момента с тея цени на горивата.Ама се по рядко можеш си намериш читава и "нетунинговона"-просто които кара таква кола не се отказва.Аз кат си зимах си търсих 1.8моно ГТ с еарбег и климатик и не намерих.
Rabbit_TDI написа:1.75ама си харчи малко пък и вече земам се замислям за биодизел.Иначе за 1.8 и багажник с пропан-тва е истината в момента с тея цени на горивата.Ама се по рядко можеш си намериш читава и "нетунинговона"-просто които кара таква кола не се отказва.Аз кат си зимах си търсих 1.8моно ГТ с еарбег и климатик и не намерих.
ми незнам,,мен полото без 5тата скорост градско си ми стигаше 8ца с средно бързо ръчкане,,,
пробвах с биодизел и съм с смесени чувства,,,,според мен разхода скача малко и ако не го намираш на приемлива цена- се губи смисъла...да не кажа че зимата може и да не става освен с мешане,,а тогава пък съвсем сметката не излиза...
- gstoyanov
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:хахаха къв начин ще измислиш бре
електронната защита се обезврежда с електроника.има устройства които за 10 мин възпроизвеждат милиони комбинации кодове....
Тя тая работа не е толкова лесна. Една добра аларма би блокирала (за около 1-2 минути) ако някой се пробва да й извърти комбинациите още на втората или третата (или десетата). За да извъртиш 10 милиона няма да ти стигне цял живот

Не искам да правя реклама, но тук са обяснени някои методи за кражба и какво предлагат хубавите аларми срещу тях.
Разбира се, хай-добрата защита си остава нещо направено от самите вас - скрито ключе или нещо подобно. Един приятел я беше модифицирал да не може да запали на косъм - всеки би си помислил, че колата има проблем.
още
и още
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Малко "ОФФ"... Приятелче с Кадет 1990 г., 1.6, с газ, много поддържана. Колата изчезна, въпреки алармата и скритото /уж/ копче. Може да са го видяли, когато е бръкнал да го щракне, незнам. Той си взе друг Кадет, започна да го оправя /газ, антикорозионно и т.н./. Новата беше без оборотомер и той почна да търси табло с оборотомер. В една морга му казват - има, 25 лв., ама е малко надрано. И тука става интересно - таблото на старата му кола беше с надрано стъкло и той си го познаваше ДОБРЕ. Предлагаха му да си купи НЕГОВОТО старо табло! Знам как Ви звучи, но е ФАКТ! Поразпита тук-там и го посъветваха точно с тези хора да не се заяжда, не било "здравословно". Той все пак си купи табло, но от др. място...
Tyan написа:Абе и аз съм си убил колата тотално с некаква шитня дето ваското ми пецна спира половината електроника ...останалата я спира алармата ...и това би ги забавило доста ...но нищо не им пречи да я гепят за калниците и да си тръгнат ...... няма оправия.... каско + аларма пък дано се размине......
имам 2 "ключета", аларма (за прозорците най-вече:)) и ГСМ в колата, като се изгуби контакт с алармата или тя се активира ми звънка на моя, освен това този в колата е винаги включен, веднъж в годината му се презарежда картата, IMEI-а седи в джоба и ако не дай се боже се наложи, дори и в полицията да не се заемат както подобава, разчитам на познати в оператора, които да съдействат да намерят телефона, а от там и колата. Пък ако и така не стане ... имам каско

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”