:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

ОТКРАДНАХА МИ ПОЛОТО...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

..

Мнениеот rudolf » Пон 10 юли 2006 21:29

ми отнесоха я с три лети джанти на зарчета от опел на джантите пишеше 89та година,,,незнам какви бяха,взех ги от обява за 160 лева с 5 гуми на търлък,....четвъртата е сцепена в гаража....прецакан съединител дет един път лови горе,,друг път долу,,,третия път изхъркат скоростите.(бяха ми казали че имало общо с маховик дето струвал колкото колата)..5 та скорост не влиза...на студено чука мотора, и с криви шайби на водната помпа и коляновия вал,без парченце,, дето яде ремъка за 1000 километра,,,,а купето е бито от градушка,пребойдисвани и двата калници, дупки по праговете и задните калници в бомбички..иначе на тъмно и на снимка е добре:)

приятелчето ми днес направи сметка за да стане изрядна колко пари ми трябва и дойде като за нова....мисля че следващата ми кола ще е голф...

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 10 юли 2006 21:35

Добре си се насочил препоръчвам ти 1.8моно или 1.9ТДИ.Ако ти се бяга и имаш повечко пари 2.0ГТИ с поечко винтили.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Пон 10 юли 2006 21:44

Rabbit_TDI написа:Добре си се насочил препоръчвам ти 1.8моно или 1.9ТДИ.Ако ти се бяга и имаш повечко пари 2.0ГТИ с поечко винтили.

дизел на 1.75 ми се вижда безмислно,,,сега съм с пасат 1.6 1ф моното,,,не ме е оставял никъде а е 7ма година без подръжка...
жената се изглези с това поло че не и харесвало на 2ката таблото,,,та за това поло всяка част ми е Х5

1.8 моно и цял багажник пропан:)

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пон 10 юли 2006 22:52

Успех с новата!И не забравяй каско създава но и спестява ядове.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 10 юли 2006 22:54

1.75ама си харчи малко пък и вече земам се замислям за биодизел.Иначе за 1.8 и багажник с пропан-тва е истината в момента с тея цени на горивата.Ама се по рядко можеш си намериш читава и "нетунинговона"-просто които кара таква кола не се отказва.Аз кат си зимах си търсих 1.8моно ГТ с еарбег и климатик и не намерих.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Вто 11 юли 2006 0:03

Rabbit_TDI написа:1.75ама си харчи малко пък и вече земам се замислям за биодизел.Иначе за 1.8 и багажник с пропан-тва е истината в момента с тея цени на горивата.Ама се по рядко можеш си намериш читава и "нетунинговона"-просто които кара таква кола не се отказва.Аз кат си зимах си търсих 1.8моно ГТ с еарбег и климатик и не намерих.

ми незнам,,мен полото без 5тата скорост градско си ми стигаше 8ца с средно бързо ръчкане,,,

пробвах с биодизел и съм с смесени чувства,,,,според мен разхода скача малко и ако не го намираш на приемлива цена- се губи смисъла...да не кажа че зимата може и да не става освен с мешане,,а тогава пък съвсем сметката не излиза...

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Вто 11 юли 2006 0:04

Vladko написа:Успех с новата!И не забравяй каско създава но и спестява ядове.

мерси,,,няма нова...ще изчакам до есента или влизането в европа,,,карам си старата дето така и не продадох

Потребителски аватар
gstoyanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstoyanov » Вто 11 юли 2006 10:02

Ludia написа:хахаха къв начин ще измислиш бре
електронната защита се обезврежда с електроника.има устройства които за 10 мин възпроизвеждат милиони комбинации кодове....

Тя тая работа не е толкова лесна. Една добра аларма би блокирала (за около 1-2 минути) ако някой се пробва да й извърти комбинациите още на втората или третата (или десетата). За да извъртиш 10 милиона няма да ти стигне цял живот ;)

Не искам да правя реклама, но тук са обяснени някои методи за кражба и какво предлагат хубавите аларми срещу тях.

Разбира се, хай-добрата защита си остава нещо направено от самите вас - скрито ключе или нещо подобно. Един приятел я беше модифицирал да не може да запали на косъм - всеки би си помислил, че колата има проблем.

още
и още

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 11 юли 2006 12:27

ах лелееее, как ги обича ваското тези от лесси mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Чет 13 юли 2006 23:51

между другото ако имаше среден тип аларма -нямаше да го измъкнат,,,поне не този ден...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 14 юли 2006 9:53

Абе и аз съм си убил колата тотално с некаква шитня дето ваското ми пецна спира половината електроника ...останалата я спира алармата ...и това би ги забавило доста ...но нищо не им пречи да я гепят за калниците и да си тръгнат ...... няма оправия.... каско + аларма пък дано се размине......

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Чет 17 авг 2006 2:58

колеги някой има ли информация за така наречения Кольо каската ?

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Чет 17 авг 2006 7:51

Малко "ОФФ"... Приятелче с Кадет 1990 г., 1.6, с газ, много поддържана. Колата изчезна, въпреки алармата и скритото /уж/ копче. Може да са го видяли, когато е бръкнал да го щракне, незнам. Той си взе друг Кадет, започна да го оправя /газ, антикорозионно и т.н./. Новата беше без оборотомер и той почна да търси табло с оборотомер. В една морга му казват - има, 25 лв., ама е малко надрано. И тука става интересно - таблото на старата му кола беше с надрано стъкло и той си го познаваше ДОБРЕ. Предлагаха му да си купи НЕГОВОТО старо табло! Знам как Ви звучи, но е ФАКТ! Поразпита тук-там и го посъветваха точно с тези хора да не се заяжда, не било "здравословно". Той все пак си купи табло, но от др. място...

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Чет 17 авг 2006 9:00

много хубаво е направил че е поразпитал...

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 17 авг 2006 10:15

Tyan написа:Абе и аз съм си убил колата тотално с некаква шитня дето ваското ми пецна спира половината електроника ...останалата я спира алармата ...и това би ги забавило доста ...но нищо не им пречи да я гепят за калниците и да си тръгнат ...... няма оправия.... каско + аларма пък дано се размине......

имам 2 "ключета", аларма (за прозорците най-вече:)) и ГСМ в колата, като се изгуби контакт с алармата или тя се активира ми звънка на моя, освен това този в колата е винаги включен, веднъж в годината му се презарежда картата, IMEI-а седи в джоба и ако не дай се боже се наложи, дори и в полицията да не се заемат както подобава, разчитам на познати в оператора, които да съдействат да намерят телефона, а от там и колата. Пък ако и така не стане ... имам каско :roll:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”