Пасат или Бора
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво да ви кажа. Впечатлен съм и от двата автомобила. За мястото в Пасата в сравнение с Бората няма да говоря. То е ясно и преди теста.
От субективна гледна точка ще ви кажа, че на мен лично Пасата повече ми хареса. Иване, Бората си я бива, ама не е май за мен. Свикнах с по - просторен автомобил, и сега усещам разликата. Така че, най вероятно ще е Пасат. Благодаря на всички отзовали се в анкетата, която също накланя везните в полза на Пасата. А на колегите, дето си мислят, че става въпрос за автомобили около 20 000 лева, ще им кажа, че повече от 15 000 лева не давам
От субективна гледна точка ще ви кажа, че на мен лично Пасата повече ми хареса. Иване, Бората си я бива, ама не е май за мен. Свикнах с по - просторен автомобил, и сега усещам разликата. Така че, най вероятно ще е Пасат. Благодаря на всички отзовали се в анкетата, която също накланя везните в полза на Пасата. А на колегите, дето си мислят, че става въпрос за автомобили около 20 000 лева, ще им кажа, че повече от 15 000 лева не давам

SLO написа:Колега ти ме пита на ЛС за Пасата.Ще ти достава удоволствието да покараш Пасат 1.9тди п.д. и убеден съм че ще забравиш за Бората.
Бях го писал преди да караш и двете коли,май се оказа вярно а?

Двете коли са най-малкото различен клас,карал съм и двете с същия двигател,просто бях убеден за голямата разликата Пасат-Бора.
Да не ме разберете погрешно,Бората си е перфектна кола,обаче неможе да се мери с Пасата!
п.с.Поскоро въпроса би бил Голф или Бора!
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Иване, Бората си я бива, ама не е май за мен.
Въпреки, че карам Бора, също мисля че Пасата е по хубава кола, просто в България всичко е опорочено, поради по-голямото предлагане на Пасат-и цената му е изравнена с Бората, което не е реално.
Другото което ме притеснява е сумата за ремонт по окачването на Пасат-а. Дано по скоро имаме истински пътища и да се радваме на колите си.
Успех в търсенето Добри
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gr_kanev написа:повече от 15 000 лева не давам
Колега, мисля че искаше по-новичка кола - за тези пари, още повече и по-мощен двигател, едва ли ще е по-нова от 5-6 годишна, или ще има проблеми ...
И все пак късмет, и успех !
E така де, аз искам около 2000 година /т.е. на 6, а догодина на 7 години/. Като отвориш в нета такива Пасати, с новите двигатели помпа - дюза, са между 15 000 и 18 000 лева. Няма да се правя на отличник да давам най-високата цена, като се има предвид, че има дори един Пасат Б5+, 2001г. за 18 000.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”