така е! Аз до 160 мога да си карам на 4та.zdrash написа:wili98 написа:...ако си толкоз смел, ела да ме утепаш 80-120 на 5 предавка..
който го мързи да сменя скоростите да си вземе автомат
А относно ЛПГ или дизел - дизел. С две ръце!
Vlad777 написа:така е! Аз до 160 мога да си карам на 4та.zdrash написа:wili98 написа:...ако си толкоз смел, ела да ме утепаш 80-120 на 5 предавка..
който го мързи да сменя скоростите да си вземе автомат
А относно ЛПГ или дизел - дизел. С две ръце!
wili98 написа:Ludia написа:gr_kanev написа:VW Bora, 1,9 TDI-PD, 85 kW, 115 к.с.
0-100 км/ч - 10,8 с, макс. скорост - 195 км/ч, 138 г СО2/100 км, разход градско/извън/смес - 5,9/4,2/5,1 л/100 км, макс. върт. момент - 285 Nm при 1900 об/мин
други въпроси ?
пенявиш ли се нещо?![]()
е това го утепвам на всичко, без върт. момент
ти не беше ли с АБФ..
ако си толкоз смел, ела да ме утепаш 80-120 на 5 предавка..
аз съм с кирлив дизел 1.5 65 кс.
..........................
а я да те питам колко често ти се налага да изпреварваш, от около 90-100?
на бензина ша требе да му удряш трета..
комфорта на дизела е малко по-друг..
jagler написа:А и да не забравя стигнал съм до заключението че дизелаци се купуват от такива които имат възможност да си крадват нафтичка от някъде я от ТЕЦ я от ДАП...че и тя скъпа стана към 2лв/л.
jagler написа:Аз искам да задам следния въпрос:защо след като толкова прехвалвате дизелаците и още малко и бегачки ги изкарахте,защо няма състезателни коли такива?Например при WRC.Ами аз като знам моята как се набира на газ ,ако им сложа турбо не знам как ще е с около 40 коня отгоре...не искам никого да засегна.Четох и не можах да се стърпя всичко зависи от съотношението конска сила към кг., също така и предавателното число на предавките,защото има много видове скоростни кутии.
jagler написа:А и да не забравя стигнал съм до заключението че дизелаци се купуват от такива които имат възможност да си крадват нафтичка от някъде я от ТЕЦ я от ДАП...че и тя скъпа стана към 2лв/л.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 99 госта