Моля за съвет. Нов VW Passat или нов Ford Mondeo
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mladvampirTDI написа:BTW, само да вметна, че в момента порше БГ има на склад петнадесетина А4-ки, не от новите, с С лайн и мноооо екстри за 54000лв. Е от това по-добра оферта няма, дори аз се замислих за ново Ауди, но сега имам други неща на преден план.
Ей на това му викам оферта ... примоция и т.н.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моля за съвет. Нов VW Passat или нов Ford Mondeo
Моля модераторът на форума да заключи темата, защото мисля, че се изчерпа.
Още веднъж искам да благодаря на всички, които изказаха мнения.
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Моля за съвет. Нов VW Passat или нов Ford Mondeo
bilboto написа:Моля модераторът на форума да заключи темата, защото мисля, че се изчерпа.
Да беше казал поне на къде клони везната

- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_Krasi_vw написа::D като имаш парички си купи BMW да разбереш че имаш автомобил!!!
Верно е това, но за кола на старо трудно се дават над 15 000 лв.
Карал съм Мондео 2.0 TDCI 150 к.с. 400 Nm -> уникален двигател.
Супер икономичен и супер мощен. Ако взимаш гледай да е с повечкото екстри.
Пасат не съм карал засега.
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Новото Мондео излезе напред в тестовете на Авто Билд , а по приницип те са малко пристрастени към VW , обезценяването те бърка само ако си решил да я сменяш след 4 години , но тогава връщаш това Мондео и доплащаш за новотоСервизите на Мото Пфое са по-добри , впечатление лично мое получено от качеството и бързината при обслужване на служебните автомобили!Успех!
Колега да ме извиняваш ама карам чисто нов форд и нов сеат.....
Кой е тоя сервиз на мотопфое дето е по добър ....малеееее каква глупост само.Да ти кажа всеки порутен гараж е по добър от мото пфое...ако почна да ти разправям ще заключат темата и нема да повярваш за какви идиотщини става въпрос....има да ти разправям вицове с часове за сервизите на мотопфое....само да ти кажа че имахме около 60 служебни форда....останаха само 3 ..ти си прави сметка защо.По големи идиоти не съм срещал никъде .....Аз съм отказал поне 5 души да не се набутат с мото пфое заради сервизите им което е неизбежно ако имаш нов форд......просто забрави....Визирам кражба на части от гаранционни коли(нашите)незатягане болтовете на скоростната кутия след ремонт на скоростната кутия и след 10 км. падат скоростите на сотаджийска кола при движение с над 100 км. и съответно удар в мантинелата и колата помляна.....един час по късно от сервиза казват че шофиора си развил сам болтовете и затова му паднала кутията,вкарваме фокус на 35 000 км. за смяна на съединител че пребуксува а колата излиза с нов турбокомпресор (сменен незнайно защо) и с буксуващ съединител....и фактура за новото турбо и труд

п.с Такива театри се разиграват в мотопфое Пловдив ....познавам се лично с всички приемчици и наглоста им няма граници......
Докъто съм на бял свят ще разправям за мотопфое Пловдив......легенди....ако искате заключете темата ама немога да се примеря с тъпоумието им и наглоста
Последна промяна от Ronin на Нед 13 яну 2008 18:55, променено общо 1 път.
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kacho написа:след толкова услия май го убедихме да не взима Мондеото
Отсега мога да кажа на колегата какво го чака ако вземе мондео
1. След 6 месеца се появява тропане и скърцане по купето....има едни малки щангички ябълковидни сглобки ,смяната с нови частично помага ама си ги плащаш
2.След една година АБС си заминава....споко мотопфое имат контейнери пълни с абс-то сменят ти го ако си по нахален евентуално безплатно инъче те пробват да си го платиш
3. Тропане след около 3 месеца от задната част....Оказва се че се е износела пластмасовата втулка на бравата на задния капак ....споко приемчика го решава с навиване на черно тиксо теса......

На въпрос....след второто затваряне тесата се реже от така наречения нож на бравата на капака ---отговора е ЩЕ МУ НАВИЕТЕ НОВО
4.В зависимост от това как го караш....при нас на 25-40 000 км.макс смяна на съединител...плащаш си го (мотопфое те задължават да смениш всичко,претисквател,огледалото) инъче сервиза не дава гаранция......ти си педплащаш и ти казват нямаме доставка ....след 45 дни ще дойде....
5. Максимум година и половина заминава помпата на инжекциона...сценария е като т.4 с чакането......
След скандали и разправии могат евентуално да свалят помпа от кола на витрината и да ти го монтират а доставената част да иде на витрината
Спирам дотука.......не ми се хаби повече време за тях инъче като двигатели 1.9 турбо дизелите са наистина много добри(докъто са у ред) между втората и третата година почти не остана неотварян двигател
Тези 60 автомобила попълнихме с тойота,опел,хюндай,киа,шкода и никъде не сме получили ТАКОВА НЕКОРЕКНО ОТНОШЕНИЕ КАКТО ОТ МОТОПФОЕ.....
п.с В мотопфое ме познавате кой съм....дано да го прочетете че да се сетите пак.....идиоти...
Последна промяна от Ronin на Нед 13 яну 2008 19:40, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”