Veso101 написа:connor cane написа:- твърда возия - друса си юнашки - не е правена за дупки просто; и S500 съм карал, и тя друса - няма измъкване, ама е друго друсането де.![]()
......................................
Ей с това си изречение доказа , че не си се качвал никога в 5тица, или поне не в читава.
Возията на 5тицата е на космически години от тази на Бората, или ще кажеш че ФВ возят мИеко???
В БМВто дупките са все едно в друг свят , чуваш по тупкането на гумите че ги има , но не ги усещаш.
Разхода на гориво на 520 градско във Варна е 12.5/100 с юнашко каране , при това автоматик.
Така че сектата нека престане с глупостите.
Ако има пари човека, избора ми е БМВ.
Темата е направо за

БМВ 520 е по-добро от Бора със сигурност - аз говоря за съвсем различни неща - положение в обществото и т.н., които на доста колеги явно им е мноого трудно да асимилират. Просто нещата в БГ са с краката нагоре и няма изглед да се оправят. Това, че празноглави келеши карат БМВ-та е най- малкия проблем, но той и подобни такива са катализатори на много по-сериозни неща.
520 във Варна може да ти даде 12.5 единствено и само ако караш от Виница до Златните да речем. Влезеш ли в задръстване и трафик - 15-16 са мечта.
А за возията няма смисъл да спорим - качи се на един Ситроен Ц5, после на 520 и пак постни мнение. БМВ по начало имат твърда возия, и хората, които си имат и леко понятие и опит с такива коли го знаят.
Абе колега Методи 80 , всъщност, каква кола взема или още не си решил?