Каква е максималната скорост?
-
spokomen
170 i ne iska6e powe4e
PASSAT комби 1,8 91 ва година. На газ и с включен климатик успях на равен участък от магистралата за пловдив да вдигна 170 ( без малко стрелката беше от лявата страна:-). Докато участъка бе равен поддържаше скоростта но не пожела да вдигне повече. Двама души почти без товар ако изключим газовата бутилка.
-
niki
Diesel Forever
Да чист дизел е! Купих го от един приятел. Двигателя е от G1 Щото оригиналния чупи клапан и пука блока. ама при смяната му е правен почти основен ремонт. сега е на 50 000 км. Пали като кибрит. ( имам малко проблеми с тоците ама ще ги оправя). Някой в германия си го е правил щото е понаточен. с 5 скорости е има вежди, GTI волан....доколкото знам 84 година няма още 5 скоростни.
Абе вчера реших да сипя V-power Diesel....леле тая кола се побърка. Чувствително по добре върви и пали. Е и цената е 12 ст. отгоре на литър.....
Абе вчера реших да сипя V-power Diesel....леле тая кола се побърка. Чувствително по добре върви и пали. Е и цената е 12 ст. отгоре на литър.....
-
Deqn
-
Deqn
Re: а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
alonso1 написа:а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
Пиша това эащото съм на 12 години и съм вдигал само 80 км с Renault Megane II 1.6 16V 115 hp - на баща ми
а иначе съм се возил с 260 с Аudi S6 quattro 4.2, 220 с Renault Megane ii 1.6 16V и с VW Golf 4 1.4 16V 75hp (на майка ми обаче баща ми ги вдигна) 185
Potresen sym
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Deqn написа:bezopasnata skorost za kola na 10-15 godini e maksimum 120.
Е ти уби коня с това изказване, както каза някой преди, с лопатата... А за по-сигурно с 50, а?
Честно да ти кажа, не исках да ти отговарям, щото знам ей сега какво се почва... И затова ей те този пост ми е последен по темата...
Точно за колите от онова време (87-95, че и преди това), ти гарантирам, че произволен добре поддържан екземпляр е доста по-сигурен от доста чисто нови кошници... Ама тогава колите се правеха да са 'вечни', а не като сега - мах. 7-8-10 години...
Ти ако предпочиташ да караш бавно, аз предпочитам да инвестирам в сигурността на колата си, за да съм спокоен във всяка ситуация... Въпрос на гледна точка... край от мен...
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Re: а каква ли е максималната скорост с която сме се воэили?
Deqn написа:.......
ПИШИ НА КИРИЛИЦА
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”