Ама пък колата пали, това е важното
-20
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
Преди няколко дни бях на рожден ден на една приятелка...тръгнахме си към 3 през нощта
Еееее няма такъв лед! Всичкоо - стелките бяха като пързалка, стъклата замръзнали отвътре трябваше да ги стъргам, всичко скрибуцаше, а отзад все едно нямах амортисьори...поглеждам то такива айсберги
И досега си седи тоя лед...отзад целите пружини са сковани в лед, отпред ми стъргат гумите в леда като завивам, абе малък ужас
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
mad_doctor написа:Преди няколко дни бях на рожден ден на една приятелка...тръгнахме си към 3 през нощтаЕееее няма такъв лед! Всичкоо - стелките бяха като пързалка, стъклата замръзнали отвътре трябваше да ги стъргам, всичко скрибуцаше, а отзад все едно нямах амортисьори...поглеждам то такива айсберги
И досега си седи тоя лед...отзад целите пружини са сковани в лед, отпред ми стъргат гумите в леда като завивам, абе малък ужас
И аз съм така, задното ми окачване е сковано от лед. Дори имах един айсберг при най-задното гърне и от вибрациите хлопаше в купето. Обаче се прежалих (студ, не студ ...) и махнах задната гума поразръчках с една отвертка и съборих доста от леда и сега утиши
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”