Бора или БМВ
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от connor cane на Пон 26 май 2008 16:54, променено общо 1 път.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
ALESYZ написа:Приятел, с чужда пита помен правиш. Карай си служебната кола, кога събереш достатъчно за своя, тогаз давай акъл кой какво да си купува. Дано е скоро, освен ако не мислиш, че служебната е най-добрата. В България има много хора, на които колите са продължение на егото им, но и по света пък още повече, незнам къде си ходил и какво си гледал. Тъй че, малко разшири кръгозора. Всеки иска да кара хубава кола и съм сигурен, че инженерите на BMW не са си планирали колите, като такива за мутри, гъзари и нам си к'ви още, а именно, като един добър, качествен и балансиран автомобил, който да е конкурентен във високия клас, както и в ниския. Това, че в България комлексарите са си маркирали тази марка, не значи че е проблема в колата, а в хората. Това, ако не го виждаш, жалко. Аз познавам доста хора, които въздишат за подобна кола, но си карат опелите и фиатите, щото това могат да си позволят. Но ако могат да си позволят другото, хич няма да се замислят, мене ако питаш. Тъй че, колата се купува първо според джоба, после според мечтите.
Хаха, колега, наистина ме развесели - как ще е конкурентна 5-цата и в ниския клас, с Киа Пиканто и Фиат Чинкуаченто ли ще я сравняваме?

Колкото до служебната кола - нарича се социална придобивка, част от т.нар. remuneration package. За нея не плащам нищо - даже горивото ми е с карта. Пожелавам ти и на теб една такава кола - и нека ти е зле после.

520 на 10 години мога да си купя утре - въпроса е как точно то ще ми "продължи егото", на какъв да се правя - аз съм още млад специалист и имам доста още да се доказвам в областта си. В този ред на мисли, Шкодичката ми тича идеално - няма нужда да показвам на комшиите просперитет, купувайки си примерно Ауди А6.

А колкото до кръгозора ми - без да се заяждам, искаш ли да се обзаложим, че съм бил в повече страни, отколкото ти можеш да напишеш? Познавам много различни хора, знам начина им на мислене и съм убеден,че няма да си купят 520 или А6 само защото имат парите да го направят. Въпрос на разбиране - при положение, че Пасат или Вектра ги устройва, защо да се изхвърлят с лимузини?
Доста различен начин на мислене от този там, откъдето си...Попово, където и по дяволите да е това.
Колегата Методи80 не е исал дали е направил избора си - а май точно това беше целта на темата...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
connor cane, бедми ми, connor cane, не ща да оправям лични нападки, но... язък...
На времето ми преподаваше една много мъдра учителка по история, която казваше следното:
"Ако един човек ти каже, че си магаре, не му обръщай внимание, ако втори човек ти каже, че си магаре, пак не му обръщай внимание, но случи ли се и трети човек да ти каже, че си магаре се замисли"
Та, поогледай малко коментарите на другите съфорумци и се замисли.
И последен въпрос, НЕ МОЖЕ ЛИ ЧОВЕК ДА СИ КУПИ ДАДЕНА КОЛА ПРОСТО, ЩОТО Е ПО-ДОБРА ОТ ДРУГА, БЕЗ ДА ГО БОЛИ ФАРА ЗА СЪСЕДИТЕ, СТЕРИОТИПИТЕ, МИТОВЕТЕ И ЛЕГЕНДИТЕ, МУТРИТЕ И ФАЗИТЕ НА ЛУНАТА, М?
П.С. О, млади специалисте, да ти имам remuneration package-а, мега дълголетния чист дизел и "широкия кръгозор", създаден от дълголетно странство из белите държави. хахахаха

На времето ми преподаваше една много мъдра учителка по история, която казваше следното:
"Ако един човек ти каже, че си магаре, не му обръщай внимание, ако втори човек ти каже, че си магаре, пак не му обръщай внимание, но случи ли се и трети човек да ти каже, че си магаре се замисли"
И последен въпрос, НЕ МОЖЕ ЛИ ЧОВЕК ДА СИ КУПИ ДАДЕНА КОЛА ПРОСТО, ЩОТО Е ПО-ДОБРА ОТ ДРУГА, БЕЗ ДА ГО БОЛИ ФАРА ЗА СЪСЕДИТЕ, СТЕРИОТИПИТЕ, МИТОВЕТЕ И ЛЕГЕНДИТЕ, МУТРИТЕ И ФАЗИТЕ НА ЛУНАТА, М?
П.С. О, млади специалисте, да ти имам remuneration package-а, мега дълголетния чист дизел и "широкия кръгозор", създаден от дълголетно странство из белите държави. хахахаха

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Ivo_Jazzin написа:connor cane, бедми ми, connor cane, не ща да оправям лични нападки, но... язък...
Мдаа - постарал си се с постчето - много време ли ти отне да го измислиш?

Всеки може да си купи каквато кола иска - аз говоря за съвсем различни неща, но явно ти е трудничко да схванеш.
Пак казвам 520 е с 2 класа над Бора - все едно да сравняваме БМВ 320 с Фаетон - няма смисъл.
Трябва да минат още 1-2 поколения българи, за да достигнем до нещата, за които споменавам, ама ней се - и това ще стане.
А дотогава преобладаващата маса ще има твоето и на другите подобни колеги мислене - то няма как да се изкорени.

Далече е Европата още, далееееечеее...

-
- Автомобил:
- Двигател:
connor cane, наистина си мислех, че ще успея да потисна желанието си да напиша какво мисля за теб. Надявам се, че само аз ще посетя модуля, а ти ще продължиш да споделяш опита си с останалите простосмъртни от форума. Сигурен съм, че ще имаш ценен съвет за всеки.
Призовавам всички недостойни да стъпват на същата земя с мъдрия и посетил много страни(които даже не знаем) да поднесат своите извинения за неразбирането си и да благодарят за знанията, които така безкористно ни бяха предоставени.

Призовавам всички недостойни да стъпват на същата земя с мъдрия и посетил много страни(които даже не знаем) да поднесат своите извинения за неразбирането си и да благодарят за знанията, които така безкористно ни бяха предоставени.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Иииии такааааа драги потребители, от тук на сетне, никой повече да не си купува нищо престижно, освен, ако негово сияние connor cane не позволи изрично!!!!
Викаш отнема ми време да ги мисля отговорите, а млади специалисте, чакаш кариерно израстване и развитие, респектнивно смяна на Фабията sdi (всички екстри без коджица) с нещо по-... ???

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”