въпрос за добавяне на допълнителен цвят в талона

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

въпрос за добавяне на допълнителен цвят в талона

Мнениеот landwarrior » Нед 09 окт 2005 7:12

значи капака ,веждата са с различен цвят от цвета на колата ,знаех че не е много редовно да се кара така само че не мислех че ще е кой знае къв проблем,та вчера ме спре некъв ГЕЙ полицай и ми вийка че ако не го боядисам мое да ме спрът от движение до боядисването,каза че требвало да се иде в кат и да се развакумира талона и да се добави допълнителен цвят черен в случей че искам да карам така ,Въпроса ми е; като Голфа ми е на инвалид (може ли да стане това движение само с пълномощните или требва да да мъкна и бабата :oops: с мен??) въобще някои правил ли го е тва движение

П.П м/у другото големи нещастници са понеже немаше с кво друго да се заядът и тва намериха

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Нед 09 окт 2005 10:35

Доколкото знам ако в пълномощното пише че можеш да представляваш бабата пред КАТ не трябва да я мъкнеш с теб. Поне при мен беше така навремето.
По-добре или си боядисай капака или си смени талона (пиши ЛС на Tedy - тя май наскоро си направи колата двуцветна и смени талона и може да ти каже как става)

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Нед 09 окт 2005 10:48

nii написа:Доколкото знам ако в пълномощното пише че можеш да представляваш бабата пред КАТ не трябва да я мъкнеш с теб. Поне при мен беше така навремето.
По-добре или си боядисай капака или си смени талона (пиши ЛС на Tedy - тя май наскоро си направи колата двуцветна и смени талона и може да ти каже как става)

пуснах и ЛС ,ще видим кво ще отговори ,сега като се прибера ще погледна в пълномощното за да съм сигурен но мисля че е включена и тази клауза за представляването пред КАТ

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”