zliq_golf83 написа:моето мнение опел и форд са патентовали ръждата , тва са едни от най скапаните коли като всичко , не стават за нищо..............
а голф 3 не е от най добрите модели на вагена по добре си вземи нещо японско за 4 000 лв , или сабери към 8 000 лв си вземи голф 4 или ауди а3
моята стара колица е на 25години и никаде няма ражда и е в перфектно техническо състояние , и всеки си има мнение и си го исказва не е хубаво да спориш с др за мнението им . за мен най добрите коли са немските без опел , нишо др не признавамsick_fuck написа:zliq_golf83 написа:моето мнение опел и форд са патентовали ръждата , тва са едни от най скапаните коли като всичко , не стават за нищо..............
а голф 3 не е от най добрите модели на вагена по добре си вземи нещо японско за 4 000 лв , или сабери към 8 000 лв си вземи голф 4 или ауди а3
Кое е скапано бре ти на опел какво не му харесваш - здрава кола е, евтина за поддръжка, не е скъпа като цяло и е доста надежна.Вие разбирачите само едната ръжда знаете и тва е VW ако си мислиш че нямат жестоко се лъжиш може да е доста по-малко но има.
Към автора щом си се насочил към тези мотори вземи си 1.8 90 коня
Danny boy написа:само за сравнение между опел и VW/за интериор става въпрос/
Аз имам пасат ,скоро се качвах в вектра,според мен еднаъв клас коли.Интериора на пасата/качеството/е светлинни години пред опела.Това е.Абе чакай да излезе някой сгоден голф от форума ходи гледай и зимай за тия пари требе да вземеш от некой зорлия много хубав голф.Годините чак толкова не са от значение,зависи как епотдържана може и на 5 да е и да е дарак.
Иначе гният братче опелите.Ако си склонен на 2-3години вежди и прагове да сменяш ама ще ти писне.
radionov написа:Danny boy написа:само за сравнение между опел и VW/за интериор става въпрос/
Аз имам пасат ,скоро се качвах в вектра,според мен еднаъв клас коли.Интериора на пасата/качеството/е светлинни години пред опела.Това е.Абе чакай да излезе някой сгоден голф от форума ходи гледай и зимай за тия пари требе да вземеш от некой зорлия много хубав голф.Годините чак толкова не са от значение,зависи как епотдържана може и на 5 да е и да е дарак.
Иначе гният братче опелите.Ако си склонен на 2-3години вежди и прагове да сменяш ама ще ти писне.
Колега не сравняваи ПАСАТ с ГОЛФ имат много голяма разлика. Ако не бях намерил моя пасат изгодно , да не мислиш че щях да си взема голф. Имам много приятели с голфчета , но всичките са гнилочи като кадета (на жена ми).
handycam написа:radionov написа:Danny boy написа:само за сравнение между опел и VW/за интериор става въпрос/
Колега не сравняваи ПАСАТ с ГОЛФ имат много голяма разлика. Ако не бях намерил моя пасат изгодно , да не мислиш че щях да си взема голф. Имам много приятели с голфчета , но всичките са гнилочи като кадета (на жена ми).
и аз и брат ми караме голфове на по 11-12 години ела да намериш ръжда по тях, а на баща ми голфа е на 19 години и също няма ръжда.ако твоите приятели са купили удряни коли и са направени лошо естествено че ще има ръжда.
zliq_golf83 написа:моето мнение опел и форд са патентовали ръждата , тва са едни от най скапаните коли като всичко , не стават за нищо..............
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта