бартер гоф4 за ауди А6?
бартер гоф4 за ауди А6?
здравейте колеги.не знам дали е тук мястото на тази тема,ако не е моля да ме извините.искам да ми дадете съвет дали да направя бартер на моята кола -голф4 1.6sr 99г за ауди А6 2.5 тди-140к.с.quattro 97год.
Последна промяна от VANF на Съб 23 авг 2008 18:44, променено общо 1 път.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
:)
Ми Колега тва си е твое решение
Ако ти харесва аудито-вземай Зависи в какво състояние е колата
А и между другото си оправи заглавието 

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
защо не? както каза колегата седни покарай аудито и си реши сам...да ти кажа едно е голф 4 друго е ауди а6. Първо са различен клас и разликата във возията е огромна...ако има екстри и колата е читава според мен по-добре 6цата, но пак зависи какво търсиш...ако караш предимно в града определено голфа е по-добре за градска кола докато аудито определено ще почусвтваш разликата в комфорта на дълъг път...това е от мен, но все пак VW си е VW
упсех:)

-
- Автомобил:
- Двигател:
skotis написа:Тия аудита (2.5 ТДИ) не бяха ли много проблемни...
пп: като си търсех колата, имаше до нея една А6-ца, същия мотор и беше на същите пари и избрах голфа
Не, не са. Така лошо известни са шест цилиндровите дизели. Този не би трябвало да е такъв.
Относно това, че си избрал Голф пред А6 ... причините са известни само на теб, защото разумна причина да направиш такова нещо няма. Разликата между колите е от земята до небето.
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
myrshavija написа:
Относно това, че си избрал Голф пред А6 ... причините са известни само на теб, защото разумна причина да направиш такова нещо няма. Разликата между колите е от земята до небето.
Днес се прибирам от Варна, в продължение на стотина км. безуспешно се опитвах да догонвам БМВ 525 ТДС , уви - разлика от земята до небето, просто говорим за различни класове коли,някои тук се заблуждават ,че от голфа по-хубаво няма, не е така.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
luciano написа:stenly_m написа:Една разумна причина да избере голфа пред аудито е по-евтината подръжка...и куп друг причини
Смяната на ремъци излиза колкото и на 4-ката. В семейството имаме 2 такива аудита и сме много доволни!
Е колко му е смяната на голфа на ремъка бе колега ?
Определено си заслужава, но прецени в какво състояние е колата и дали си заслужава, ако е от приятел, както каза колегата най добре

Някак си ми се струва прекалено хубаво за да е истина....
А и между другото попрегледай форума за тези двигатели на ауди, и на мен ми се върти нещо в главата, че правеха проблеми но провери

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.....
ако можеш да му вземеш на голфа около 10000 лв
продай го и си вземи по новата а6
скоро гледах много добра 99г за 10500лв дизел 2.5 тди и климатроник
продай го и си вземи по новата а6
скоро гледах много добра 99г за 10500лв дизел 2.5 тди и климатроник
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”