Опушване на стопове и стъкла
- venci_guitar
- Автомобил:
- Двигател:
Опушване на стопове и стъкла
Здарвейте колеги! Къде качествено може да ми опушат стоповете и стъклата на четворката в София. Светло сив металик е и ми се струва че много ще и тичат. Скоро видях една същия цвят и направо ми останаха очите. Благодаря предварително
- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
Re: Опушване на стопове и стъкла
venci_guitar написа:Здарвейте колеги! Къде качествено може да ми опушат стоповете и стъклата на четворката в София. Светло сив металик е и ми се струва че много ще и тичат. Скоро видях една същия цвят и направо ми останаха очите. Благодаря предварително
Защо не опиташ с фолио на стъклата, след време дори можеш да го махнеш, а спрей за стопове съм виждал на Практикер.А сигурно и на много други места за автоаксесоари ги продават, в София поне имате избор от ментаци до маркови тунинг нещица

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Струва ми се, че едно кученце с подвижна глава на задното стъкло и реснички на предното ще и тичат повече... А пък със сините пръскалки ще бъде въобще супер.
А ако говорим сериозно, по-добре недей. Всяко опушване намалява видимостта, да няма после някой да каже "ами не видях че си дал мигач"...
Разбира се, всичко си е въпрос на вкус, както казва мойто куче...
А ако говорим сериозно, по-добре недей. Всяко опушване намалява видимостта, да няма после някой да каже "ами не видях че си дал мигач"...
Разбира се, всичко си е въпрос на вкус, както казва мойто куче...
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
ABSOLUT написа:Според мене със спрей никога не може да стане абсолютно равномерно и да не си личи...........
тук не мога да се съглася с тебе

скоро затъмнявахме халогени, именно с дюпли колор и стана супер!.....важното е като пръскаш да не се стече и да не стане на капки.

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
.:Stef4o:. написа:ABSOLUT написа:Според мене със спрей никога не може да стане абсолютно равномерно и да не си личи...........
тук не мога да се съглася с тебе![]()
скоро затъмнявахме халогени, именно с дюпли колор и стана супер!.....важното е като пръскаш да не се стече и да не стане на капки.Ако се справиш с това, няма да имаш проблеми
Може ли да постнеш снимка

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”