Здравейте,
знам че не е точно VW, но не пиша в Ауди форума, пък проблема мисля, че може да бъде решен тук. Един мой добър приятел има Ауди 80 1.8S моно-инжекция и понеже е ходил на няколко майстори, никой не му е решил проблема и продължават да му взимат пари и да го препращат, та аз му обещах да пиша тук. Има АГУ, но проблема е на бензин. Пали на бензин и ако кара на него, след няколко минути, без значение дали е загрял мотора или студен, независимо дали е в движение или на място колата пригасва и мотора гасне. Пали отново на бензин - работи за няколко минути и пак гасне. На газ няма този проблем. Моля, дайте някакъв съвет или къде да я откара момчето, че да може да му се реши проблема със сигурност.
Благодаря!
Проблем с Ауди 80 - гасне изведнъж
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slavi tsvetkov написа:Един приятел го има същия проблем само че на Г3 ABU.Пали на бензин върви,намя проблем,но като позагрее малко,гасне и няма палене.Въобще не хвърга бензин горе на моното.На газ няма проблем.Казаха му,че е помпа ама тя имали нещо общо с температурата на мотора?Според мен или работи или не.
При него като загасне и след това пали без проблем.
- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:а пробвахте ли ако махнете клемата на акумулатора за 10-на минути да изчисти грешките.на предишната ми тройка с двигател 1,8 ABS трупаше грешки и неможеше да работи на бензин (палеше и след малко гаснеше).след ресет на компа нямаше проблеми няколко дни.
Стар и ефикасен трик е това

На старата ми ибиза се оправи проблема именно по този начин!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”