service-INSP
- chuntko
- Автомобил: Vw Touran Ecofuel
- Двигател: 2008-BSX
service-INSP
много се изписа по тази тема .май само аз не се справих.иде реч за Г4- TDI,кажете ми как да изчистя това-service-INSP.пробвах по описаните начини ,но не ми се получава!благодаря ви все пак!
- chuntko
- Автомобил: Vw Touran Ecofuel
- Двигател: 2008-BSX
Как да занулим Oil Service и Inspection Service на Golf IV:
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртата бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----
8. Готово .. с парите пиете една бира и хапвате за здраве на добрите Vw съ-форумци all over the world!
Благодаря на всички!
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртата бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----
8. Готово .. с парите пиете една бира и хапвате за здраве на добрите Vw съ-форумци all over the world!
Благодаря на всички!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”