Търся аларма
1. да вдига стъклата
2. с пейджър или с тази по-модерна функция дето изпраща смс или се обажда на гсм когато звъни (защото не винаги колата е паркирана пред блока)
3. със скачащ код
4. и колкото може по-надежна
Цена: възможно колкото може по-разумна (естествено не очаквам нещо от рода 50 лева) и максимум 150-200 с монтажа.
Препоръчвайте ми аларма за кола.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Погледни тази тема.
Има линкове за алармите на "Леси"- Пловдив.
Остава само да си избереш според нуждите ти.
Аз лично съм доволен от моята...
Има линкове за алармите на "Леси"- Пловдив.
Остава само да си избереш според нуждите ти.
Аз лично съм доволен от моята...

- Apokalypsis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Търсиш аларма да ти вдига стъклата, а как ще ги вдига силово ли, ще ги управлява ли само, повечето аларми не са с релейни изходи, а с транзисторни... за каква кола става дума... искаш пейджър, той няма нищо общо с алармата, тези които работят с телефон обикновено се продават с отделен по стар модел джи ес ем, който се купува заедно с алармата. Повечето аларми ти вдигат стъклата винаги като пускаш алармата, тоест всеки път товариш изключвателите на механизмите за стъклата. Относно ролинг кода малко останаха на твърд код. Иначе виж тук bsm-bg.com. Относно цена качество са за препоръчване, последно колегата, който ти препоръча Сатурн е точно на тази фирма, според мен М6 е екстра, тук предлагат и аларма с телефон също. А относно монтажа ти препоръчвам да го направи човек, който се занимава с това, защото обикновено е голяма "касапница" 

- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Препоръчвайте ми аларма за кола.
spokoen написа:Търся аларма
1. да вдига стъклата
2. с пейджър или с тази по-модерна функция дето изпраща смс или се обажда на гсм когато звъни (защото не винаги колата е паркирана пред блока)
3. със скачащ код
4. и колкото може по-надежна
Цена: възможно колкото може по-разумна (естествено не очаквам нещо от рода 50 лева) и максимум 150-200 с монтажа.
Това е човека, точен е и го познават много колеги от форума, и най-важното знае какво прави.
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=2493
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”