значи имам един рефлектор на който му е паднало покритието(не е метален)та с какво да ги боядисам ли?фолйо ли се лепи?моля кажете че утре трябва да ги направя тия мъгли сутрин....
и с какъв силикон да лепя рефлектора там дето е уплатнението от към крушката и предното стъкло на халогена.мерси на всички.и смятам да направя една тема с всичко за халогените на голф3.
С какво са покрити рефлекторите?
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Geleto написа:С никел

Това намерих

Отражатерното покритие на огледалата е от чист алуминий, който се нанася чрез изпаряване в специална вакуумна камера. При окисляването си алуминият си създава предпазен прозрачен окисен слой. Въпреки това върху алуминизираната повърхност се нанася допълнително защитно покритие, което предпазва огледалото много по-добре и за по-дълго време.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте фенове на голфовете
Аз от скоро карам голф 4 1.9 тди п.д. и сам очарован от тази кола.имал сам пежо 205 и в момента имам нисан примера но голфа е невероиатен.та по темата да ти кажа/мое мнение/решението ти е или нов рефлектор или нов халоген.преди много години на ладата ги правих какво ли не и нищо не стана.не се мьчи и не си губи времето.Мое мнение.Успех

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
moniboy4 написа:Здравейте фенове на голфоветеАз от скоро карам голф 4 1.9 тди п.д. и сам очарован от тази кола.имал сам пежо 205 и в момента имам нисан примера но голфа е невероиатен.та по темата да ти кажа/мое мнение/решението ти е или нов рефлектор или нов халоген.преди много години на ладата ги правих какво ли не и нищо не стана.не се мьчи и не си губи времето.Мое мнение.Успех

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”