Цени на Голф4
Цени на Голф4
Не знам дали е за тук темата ама искам да попитам някой може ли да ми каже от колко горе долу тръгват цените на Голф4 (естествено на старо) или да ми даде линк за някой сайт например немски с цени на употребявани автомобили.Благодаря предварително
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
www.autoscout24.de
Видях в Горубляне на автовоз една ударена отпред 4ка. Сещаш се, че тука ще я постегнат и после ще продатат за около 10хил, та според мен ако искаш читава гледай да е над 12хил.
Видях в Горубляне на автовоз една ударена отпред 4ка. Сещаш се, че тука ще я постегнат и после ще продатат за около 10хил, та според мен ако искаш читава гледай да е над 12хил.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
ме се мятай на бензин по-добре дизел,хем върви много,а и не харчи талкова наскоро взех 4-ка 1.9ТДИ със ДИ червени 130к.с. автоматик и типтроник на магистралата със 220 на 6 скорос оборотите бяха на 4 и половина сигурен бях че може още но не посмях и даде разход около 8,5 със един резервоар до Бургас и обратно до София
zemon_Golf3_C4711PB написа:ме се мятай на бензин по-добре дизел,хем върви много,а и не харчи талкова наскоро взех 4-ка 1.9ТДИ със ДИ червени 130к.с. автоматик и типтроник на магистралата със 220 на 6 скорос оборотите бяха на 4 и половина сигурен бях че може още но не посмях и даде разход около 8,5 със един резервоар до Бургас и обратно до София
А разликата в цената между дизеловия и бензиновия каква е? поне 4000лв

hahyy написа:Благодаря ви насочил съм се към двигател до 1.8 и да е бензин нямам добри чувства към дизела
хубаво си го намислил само дето тука в България нищо читаво няма
все едни лъснати и все старата песен че колата е перфектна /дрън дрън/ Най добрия ваирянт е Германия гледаш обявите от частни лица пусни си и търсачката за ударени коли ,излизат с леки удари на добра цена и реални километри.Цената се договаря и по телефона и ти я пазят 10 15 дни .Успех Ако има нещо свиркай
А относно вариянта 1.8 Т / 150 к.с ,ли ??
Лично мое мнение по добре търси 2.3 , невероятно здрав двигател .
Toledo написа:След 2 години ще я продадеш за поне 2000 лв повече от бензиновата, така че я избиеш, споко за товаИнтересно, че всички смятат разликата само като купуват, а забравят, че също ще продадат по-скъпо

Вярно е че в БГ няма добри коли от този клас. Лятото и аз търсех и се убедих, че всичко е яко издухано. Само един пасат 1,9TDI ми попадна, но цвета му беше отвратителен. Всичко те убеждава как колата едва ли не ей сега излиза от гаража, Където е стоята от както е купена. Интересна работа!? Тези едвопейци много прости Ве!!! Копуват си коли за да им стоят в гаражите?!

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колегата "stilko" е адски прав за пазара на коли втора употреба в българия.Когато реших да си копувам кола (Голф 3)Обиколих по4ти всики автокъщи от Петрич да София-горубляне.Е чесно казано нищо читаво.Ако имаше нещо което хваща окото то беше поне 7000.Та в Горубляне видях TDI за 6400 - със сигурност му имаше нещо.Накрая си взех от Благоевград една що годе добре (тази на аватара) за 6200 с номера с всичко.Та извода е че за хубава количка си искат повече парички!!! Що се отнася за удряне пребоядисване 80-90 % от колите са удрени и пребоядисвани.Въпроса е да се огледа да да няма заварки по коша отпред и задницата.
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Януари ходих до Италия за кола с едни ПишманАвтоджамбази.Видях какво е там.Има коли които са по добре от германските,но се оказа че хората не са тъпи и за тези коли изкат пари и то много.В последствие взехме една кола,която беше кучкарник до тогава и от едната страна стъклата бяха блокирали на 2 пръста до гора,за да може кучето да диша.Не палеше та се наложи да я дърпаме в най-големия сняг в Гърция.Тук я освежиха и колата светна.Новия и собственик я хареса,но човечеца и престава си няма какво и беше на колата.Може би никога няма да разбере.А аз не си харесах никакъв боклук от там.После ми писна и взех пурвата от горубляне.......след 35Ккм отиде на основен ремонт.
P.S. Колеги внимавайте много в България с новите коли на старо!!!!
P.S. Колеги внимавайте много в България с новите коли на старо!!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”