Цени за каско при кола до 6000лв
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Цени за каско при кола до 6000лв
трябва да правя каско след около 10 дни миизтича старата полица до сега винаги съм бил в Булинс,интересно ми е дали ще ме посъветвате някоя друга компания.И ако може некви примерни цени пак ще бъда благодарен
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
бахти много бе ,500лв аз миналата година за 5000лв платих в Булинс към 400лвzemon_CA9977AA написа:ми аз званях във Армеец и ми казаха по телефона за Голф3 1.8,90к.с.GL модел 530лв.а със 20% завишение заради външния вид на колата (подобренията)-около 580лв.но може и на 4 вноски.По шваке ми го оценяват на 6300лв.,а със завишението от 20% на 7500лв.-това е за пълно автокаско

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
бе и аз чувам добри отзиви за там и се чудех дали да не пробвам а за ДЗИ кво ще кажете ?!musura написа:Булстрад - каското ми е за 4500 и плащам малко над 300 лева. Ако не ме лъже паметта беше 7% от затрахователната стойност, но може и 8% да е ... За нови автомобили до 5 години е 6%, но най-добре да се пита на място. Разсрочил съм си го на 4 вноски по 80 и малко лева.
и за Български имоти също ме интересува ?!
Re: 11
landwarrior написа: а за ДЗИ кво ще кажете ?!
и за Български имоти също ме интересува ?!
за ДЗИ застрахован съм за 7000лв, струва ми 460 лева на 2 вноски, но имам и някави отстъпки за постоянен клиент без инциденти, ГО и тн.
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо не я застраховаш против кражба само? Все пак евтини коли караме .... Тези пари дали ще ги платя в сервиза (ако се случи) или на застраховател (задължително) е все тая. Eстествено ако ти е помляна цялата кола е друга ситуацията. Но за оправяне на тенекии предпочитам да си ги платя сам спестявайки си застраховката и най-вече времето и нервите .... Имал съм произшествия, които обаче ми струват много по-малко от колкото бих плащал като застраховка. В никакъв случай не подценявам застраховането като такова. Ако е за кола на коята фара струва 200 евро си е задължително определено.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
ми аз се чудя кво да правя в смислел мисля да я застраховам на 3700-3800 с леко занижена стойност за да платя малко каско а иначе ако стане щета да си ми платят ,вече при кражба ще разчитам на това че коли на каско не ги крадат нали пък има маркировка и се вижда че има каско кои знае че е на 3700 примерно ,просто ми е много 400лв за каскоCherepaha написа:Защо не я застраховаш против кражба само? Все пак евтини коли караме .... Тези пари дали ще ги платя в сервиза (ако се случи) или на застраховател (задължително) е все тая. Eстествено ако ти е помляна цялата кола е друга ситуацията. Но за оправяне на тенекии предпочитам да си ги платя сам спестявайки си застраховката и най-вече времето и нервите .... Имал съм произшествия, които обаче ми струват много по-малко от колкото бих плащал като застраховка. В никакъв случай не подценявам застраховането като такова. Ако е за кола на коята фара струва 200 евро си е задължително определено.

- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф3 1.6 AFT 74kw,96 година,застраховката ми е в БУЛ ИНС,пълно каско.Миналата година по шваке беше 7700 лева а сумата 597 лв. като ползвам 15% отстъпка защото застрахователя ми е познат.Тази година я застраховах за 7050 лв. пак в БУЛ ИНС и общата сума ми е 516лв.А за догодина живот и здраве човека ми каза че ще е по добре да я застраховаме в АРМЕЕЦ но така и не разбрах защо.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Cherepaha написа:
Защо не я застраховаш против кражба само? Все пак евтини коли караме .... Тези пари дали ще ги платя в сервиза (ако се случи) или на застраховател (задължително) е все тая. Eстествено ако ти е помляна цялата кола е друга ситуацията.
това си го мисля от известно време и мисля че си прав - защо ли - еми например аз - оценена ми е на 7500 колата в ОРЕЛ ( 420 лв на 4 вноски - имам ГО към тях и познавам хората та затова е толкова малко); НО - ако я ударя нещо малко (както преди 5-6 месеца счупих фар) предпочитам да ходя да го оправя и да забравя затова - ремонта тогава ми беше само 1 нов фар (65 лв); времето което ще загубя да се занимавам със застрахователи/полиция (респективно глупости) ми е доста по ниско от това да съм на работа... та за ремонти до 100 лв изобщо не ми се губи време за това...ако я смеля цялата кола (да не дава оня отгоре не знам дали ще ми е до тия неща...)
та знае ли някой колко е застраховката само за кражба?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”