въпрос за КР мотор
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за КР мотор
колеги тепърва ми предстои да взимам голф КР мотор. има хубав оптичен тунинг и е около 160 кончета демек са го пипнали малко. искам да попитам колко ще ми харчи градско и на дълго, разбира се с нормално каране и ако го настъпя колко ще ми вдигне разхода с тези коне.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: въпрос за КР мотор
Познаваш ли продавача? Може би той най - точно ще може да ти каже.
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
еми да. аз го питах и тои ми каза че може да го направи така че да харчи и 8 и 13. но аз нали не съм в час много много и незнам как става. по принцип човека си го е правил за него но в момента нямам снимка. перфектен тунинг, каза че има и силов тунинг до 160 коня. горе долу мисля че варира от 12-13 градско и около 8 на дълго но реших да се консултирам във форума. бмв 320 го оставя 2-3 коли назад.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
4ernata perla написа:еми да. аз го питах и тои ми каза че може да го направи така че да харчи и 8 и 13.
Може би ще отиде към 12-13, но това е много относително. Щом може му кажи да го направи, както ти искаш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
щом ти е познат,защо не се качиш да му навартиш 100-на км и така най добре ще разбереш що за кола е.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
В такъв случай разхода ще е относителен,мерили са го на Дино та да твърди,че след "барването" е 160 коня
.Според мен повече от 13-14 градско не би следвало да ти даде,но това зависи от хиляди неща,какъв си зад волана,пада ли ти завеската често и тн.Към колегата NORX,с риск да засегнем болна тема,съм склонен да споря с теб.Ако набараш читава 320ка,мога да ти кажа само,че дъбъл вануските се сцепват да вървят(говорим за читава е36- ца,а не за изпърдяла).950-те килограма на голфа ще се отразят на старта и голфа ще дръпне,но до някъде на висока няма капка шанс.Това при условие,че е барнат голфа,ами какво ще стане ако "барнем" и е36-цата или просто земем 325I 

Последна промяна от stoqn_g60 на Нед 03 май 2009 21:53, променено общо 1 път.
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
е да зависи колко ми е тежък крака 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Като собственик на КР от няколко години - разход градско между 10 и 15 в зависимост от горивото, околната температура, температурата на мотора и тежестта на десния крак. Извънградско - до 120 км/ч под 8/100 - това съм го пробвал веднъж.
- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа:читава 320ка,мога да ти кажа само,че дъбъл вануските се сцепват да вървят
В голяма грешка си

320 БЕЗ ванус върви повече отколкото със!!!за е 36 става дума
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Като собственик на КР от няколко години - разход градско между 10 и 15 в зависимост от горивото, околната температура, температурата на мотора и тежестта на десния крак. Извънградско - до 120 км/ч под 8/100 - това съм го пробвал веднъж.
Потвърждавам! Зимата под 14-15 градско не ми е падал разхода. Сток! Ако я ръчкаш до 7000 колкото и сложиш толкова гори

Колега поразпитай много добре какво точно е правено по мотора!!! Да не си блъскаш главата после. Най-добре напиши какво според собственика е правено... за 160кс.
Има едно основно правило при покупка на кола - какви консумативи са слагани, глезената кола = добър собственик! Примерно мойта като я купувах всяко едно болтче на мотора беше сменено с неръждавейка

Късмет

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Изказвам мое лично мнение!snoopgod написа:stoqn_g60 написа:читава 320ка,мога да ти кажа само,че дъбъл вануските се сцепват да вървят
В голяма грешка си![]()
320 БЕЗ ванус върви повече отколкото със!!!за е 36 става дума
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
Най-добре напиши какво според собственика е правено... за 160кс.
Има едно основно правило при покупка на кола - какви консумативи са слагани, глезената кола = добър собственик! Примерно мойта като я купувах всяко едно болтче на мотора беше сменено с неръждавейка
Но общо взето всичко е късмет.
Късмет
[/quote]
е да ще попитам какво точно е сменял за тези коне.

Късмет

е да ще попитам какво точно е сменял за тези коне.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
160 коня... бая тунинг трябва да е изял.. валове, дросели, изпускатели
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно с една читава генерация колата отива към 150 к.с. 

- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
10 коня от колектор и по-широка генерация? Ноу факин' уей! И то на маховика предполагам.
Само празнене не стига иска и пълнене. За 160коня бая бой трябва да отнесе тоя мотор или поне малък охлюФ.
Само празнене не стига иска и пълнене. За 160коня бая бой трябва да отнесе тоя мотор или поне малък охлюФ.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”