Споделете мнение за VW BORA
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Споделете мнение за VW BORA
Здравейте възникна един въпрос на който не мога да си отговоря и ми е нужна помощта ви .... Днес на Горубляне гледах една Бора 2000г. по документи 1.9 тди 6 скорости, климатроник , ел. огледала, стъкла, борд и т.н. 130 к.с. помпа дюза... цена 18900лв. с пазарлък стигна до 18300 лв. уж крайна цена.... та въпроса ми е имали някой собственик на такова чудо как стой въпроса с частите, разход и т.н. заслужава ли си цената колко струва смяната на така прословутия ремък и ролки и т.н. каква е вероятноста да се разбере на колко реални км. е колата зщото едва ли е на 135000 км. както пише на километража.... мерси предварително за вниманието
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Мойта е такава но в 115к.с а не 130. Пак с 6 скорости. Купих я преди две години за 18500лв от автокъща Теодора в Младост. Пишеше 126000 на километража ама колко е верно един господ знае. Разхода на колата е 6.6 градско 4.8-5.2 извънградско. Частите са скъпи във фирмения магазин. Иначе сменял съм ремък с оптегач и ролки за 350лв ако не се лъжа. Ремъка беше Gates. Скоро смених накладки предни Lucas за 100лв, масло + филтри+смяна 120лв. Частите за ходовата част всичко по предния мост около 300лв хубави немски части.
Моята я продавам за 18000лв с екстрите които си писал.
Моята я продавам за 18000лв с екстрите които си писал.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Споделете мнение за VW BORA
Bobsi написа:Здравейте възникна един въпрос на който не мога да си отговоря и ми е нужна помощта ви .... Днес на Горубляне гледах една Бора 2000г. по документи 1.9 тди 6 скорости, климатроник , ел. огледала, стъкла, борд и т.н. 130 к.с. помпа дюза... цена 18900лв. с пазарлък стигна до 18300 лв. уж крайна цена.... та въпроса ми е имали някой собственик на такова чудо как стой въпроса с частите, разход и т.н. заслужава ли си цената колко струва смяната на така прословутия ремък и ролки и т.н. каква е вероятноста да се разбере на колко реални км. е колата зщото едва ли е на 135000 км. както пише на километража.... мерси предварително за вниманието
Както я описваш звучи добре. Ако цената и общото състояние те устройва я вземи. А по въпроса за цените на консумативите... като купуваш кола за почти 20000 небива да се притесняваш за консумативи от порядъка на 300-400
Наслука!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Bobsi написа: Мерси за помоща ви....но аз пак се връщам на стария си избор ауди А4 1.9 тди..... защото ми харесва комбито им и е по широчко
Ауди А4 е по-тясно от всяко друго ауди в което съм се возил... Вярно комби е и има голям багажник, но седни ако можеш на задната седалка или на предната ако отзад е седнал някой. Е, аз съм 1.90 и съм 115 кила, но в моя голф 2 се събирам доста по-добре отколкото в А4.
tyo написа: И ако трябва да сменяш нещо по ходовата част
За А4 си е цифра за разлика от ФВ
А и това е много вярно - на А4 окачването е правено само за страните от ЕС!
Моя съвет е ако искаш голяма кола - вземи Ауди А6!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”