интересно четиво:wink:
http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?topm ... nu=1&act=2
Защо замръзва ... нафтата у нас.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко не го схванах това.Първо Еко Елда и ОМВ ги слагат на първо място като качество и доближаващи се до нужните характеристики, а накрая казват че на Еко Елда пробата замръзнала напълно за разлика от другите.Или те нещо са сгрешили или аз нещо бъркам.
Иначе веднъж даваха нещо подобно по телевизията, но за бензините.И там казаха че ако гражданин се съмнява в качестватана дадено гориво се обажда (мисля че беше в държавна агенция за метрология и технически надзор) и те идвата и мерят но всичко е за твоя сметка, а цената мисля че беше около 250 - 350 лв.
Мой колега който до скоро е работил в фирма за инсталиране и сервиз на бензинови колонки ми расправяше че по принцип, зада вдигнат октановото число слагали разни добавки. С две думи изкуствено нагласят нещата.
Най-лошото е че от цялата работа страда обикновения български гражданин, и никой няма интерес да се променят нещата към добре.
Иначе веднъж даваха нещо подобно по телевизията, но за бензините.И там казаха че ако гражданин се съмнява в качестватана дадено гориво се обажда (мисля че беше в държавна агенция за метрология и технически надзор) и те идвата и мерят но всичко е за твоя сметка, а цената мисля че беше около 250 - 350 лв.
Мой колега който до скоро е работил в фирма за инсталиране и сервиз на бензинови колонки ми расправяше че по принцип, зада вдигнат октановото число слагали разни добавки. С две думи изкуствено нагласят нещата.
Най-лошото е че от цялата работа страда обикновения български гражданин, и никой няма интерес да се променят нещата към добре.
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
ANNIHILATOR написа:Малко не го схванах това.Първо Еко Елда и ОМВ ги слагат на първо място като качество и доближаващи се до нужните характеристики, а накрая казват че на Еко Елда пробата замръзнала напълно за разлика от другите.Или те нещо са сгрешили или аз нещо бъркам.
Поредното поръчково творение на жуналисти малоумници! Излиза че България е най-северната страна в Европа. Това че тестовете са некадърно направени е друг въпрос.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”