КАТ - Гише номер 20
КАТ - Гише номер 20
Някой случайно да са го викали или да знае за какво и гише номер 20 в КАТ - София на драган Цанков?
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: КАТ - Гише номер 20
jany написа:Някой случайно да са го викали или да знае за какво и гише номер 20 в КАТ - София на драган Цанков?
Не знам кое е Гише № 20, но кажи как точно са те поканили?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Снимка с честитка
Снимали са те когато извършваш нарушение и сега те викат да ти бъде съставен акт.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Снимка с честитка
Popeye16 написа:Снимали са те когато извършваш нарушение и сега те викат да ти бъде съставен акт.
Мда, за съжаление май че е това. Днес един приятел го бяха викали и беше точно за това. Снимка, усмивка, акт!

dobrinb написа:Popeye16 написа:Снимали са те когато извършваш нарушение и сега те викат да ти бъде съставен акт.
Мда, за съжаление май че е това. Днес един приятел го бяха викали и беше точно за това. Снимка, усмивка, акт!
...даваш 20лв трият записа и няма акт...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:dobrinb написа:Popeye16 написа:Снимали са те когато извършваш нарушение и сега те викат да ти бъде съставен акт.
...даваш 20лв трият записа и няма акт...
Е това сефте го чувам, кажи как става номера!?
dobrinb написа:Е това сефте го чувам, кажи как става номера!?
..аз лично не знам как става номера, мой колега оня ден го бяха привикали, той си е перде и непукист, каза "дадох им 20 лв и пред мен изтриха записа и ме пратиха да си ходя"....и от други познати знам, че номера става ама как точно се предлага ни мъ питай мен точно
аз съм против корупцията
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: КАТ - Гише номер 20
jany написа:Някой случайно да са го викали или да знае за какво и гише номер 20 в КАТ - София на драган Цанков?
По добре не ходи

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”