Вариант: 1-спиране на скорост(при такова спиране поврежда ли се нещо или и така може?).
2-на спирачки(ама аз както карам осещам че баща ми ще изпищи и ще ме кара да земам накладки).
Нов съм във форума и ако има нещо нередно казвайте.
Как е по добре да намаляш?
- Spectator`
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подкрепям мненията за спиране на скорост.естествено това е възможно когато наклона е умерен.
Ако ту го има ту го няма е добре да се използва енерцията и се налага на завой да се спира с спирачка.Същото е и когато някой ти се испречи.
Тогава много добре го е написал колегат prj57.Аз спирам както той го е описал. Найстина добрите водачи целят минимално използване на спирачките. Може да ме вземете на бъзик ама аз като смених предните доста време ги карах докато се напаснат.
не е само от икономии.
Ако ту го има ту го няма е добре да се използва енерцията и се налага на завой да се спира с спирачка.Същото е и когато някой ти се испречи.
Тогава много добре го е написал колегат prj57.Аз спирам както той го е описал. Найстина добрите водачи целят минимално използване на спирачките. Може да ме вземете на бъзик ама аз като смених предните доста време ги карах докато се напаснат.

не е само от икономии.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Spectator`
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Spectator`
- Автомобил:
- Двигател: