1. Каква гарнитура да търся /става въпрос за марка/ и откъде да я купя?
2. Къде най-качествено шлайфат глава - четох в една стара тема препоръчваха някъде на Хладилника по пътя за зоологическата, но така и не разбрах къде точно?
3. Препоръчайте ми добър сервиз, където няма да си оставят ръцете, ами ще си свършат работата както трябва.
Ако може и ориентировъчни цени да споменете ще е още по-добре.
Работата е следната - колата я взех преди година и съм и навъртял около 8 хиляди оттогава. Поради проблеми с разни течове все си доливах по малко и си мислех, че губи антифриза от това, но след като вече запуших всички дупки на лейката нивото в казанчето пак продължава да си спада полека. Доливам около стотина грама седмично, а може и повечко да са. Все се надах да е от това, че се обезвъздушава полека, но от тогава вече станаха 3 седмици. От ауспуха пушляви като е по-студено, но го отдавах на времето, понеже като се загледам не се вижда да капе от него - излиза само пара. Сега като се постопли почти не пуши, но антифриза все някъде трябва да отива, нали

Възможно ли е да мина 8 хиляди с макар и миниатюрна дупка в гарнитурата? И как да установя със сигурност дали съм за влизане в бокса? Времето вече се постопли и почва ходене и извън града, а ме гони шубето да не остана насред път някъде.
mod edit: golfer
mod edit: wili98
малко заглавието промених... и я местя в основен.. автора предпочита.. а и наистина е по-масова...