не мога да стартирам exe-та, не ми позволява да вляза в регистрите, кофти случка
ако имате решение, подобен неприятен опит, или предложения - много моля не се колебайте да пишете, преинсталиране е последното, което ми се иска да правя в неделя

рестартираш от коп4ето ,после пак (преди да по4не да се зарежда уина) и пак и пак ,след 4-5 път компа ти директно ще ти напише нещо от рода на '' понеже забелязахме че имате проблеми със стартирането на вашата оперативна система ви пускаме във селф моде'' и т там избираш между няколко опций за старт ,най добрата е да стартираш от ''последната позната запазена конфигурация''Ninja написа:пускам си машината, и не се зарежда нито антивирусна, нито стена, нищо...
не мога да стартирам exe-та, не ми позволява да вляза в регистрите, кофти случка
ако имате решение, подобен неприятен опит, или предложения - много моля не се колебайте да пишете, преинсталиране е последното, което ми се иска да правя в неделя
bobcho написа:Колега дори и да почнеш преинстал ще ти напише че има действаща антивирусна и няма да ти позволи да продължиш.Гледай да се докопаш до SafeMode и аз те съветвам да uninstall антивирусната и да го преинсталираш.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта