предлагат ми лети джанти на старо
предлагат ми лети джанти на старо
Намерих 4 оригинални лети джанти 15" за Пасат за 200 лв., но две от тях трябва да се изправят малко,(другите 2 са мн.добри) а пичът отбивка не прави, даже се обижда. Струва ли си?
ре-отговор
Аха, значи, не е лоша цената, според теб? А къде най-добре и евтино оправят лети джанти ?popeye написа:ако се откажеш дай координатите на продавача
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
заключение.
Благодаря, колеги. Шарих до късно из форумите, гледах предложения и цени. Реших да взема джантите и без отбивка, макар че изправянето ще струва към 40 и има някакъв риск от пукване. Не ми се губи време повече в търсене.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
...
бе по нашите дупки не са ли някакви който много да са ти насърце, и 120 лева не си струва за ляти според мен...
камо ли някакъв модел от 90та...жената спраска лятата за 1 седмица..,желесните си ги биех с чука...
камо ли някакъв модел от 90та...жената спраска лятата за 1 седмица..,желесните си ги биех с чука...
....
ми за 15ки тук даже 20 е минимално...сега имам и една за заварка и изправяне,,,отделно-сцепена 195/50 ,това е щото нямаме дупки...
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Tishku написа:orgasmatron написа:R@do написа:Да определено
А тук идва следващия ми въпрос много ли са ме прецакали като ми взеха 36 лв за изправяне на две тенекиени 15 цолови джанти
Еми май не
Как не?
На брат ми за демонтаж на 4 гуми, изправяне на 3 лети джанти (едната много крива), монтаж на 4 други гуми + баланс = общо 40 или 50 лв.
Тенекиените джанти са по-евтини, щото за тях машина не трябва - мааш с чука!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”