Кога се рестартират показанията на 1ва позиция на борд комп.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Кога се рестартират показанията на 1ва позиция на борд комп.

Мнениеот astragt » Чет 25 май 2006 8:17

На голф, има две памети с еднакви показания, на позиция 1 се нулира но не мога да разбера при какви условия. Примерно сутрин е нулиран, ако суринта я оставя пред офиса и не я паля цял ден, следобяд пак се е нулирал. Когато спра за 1-2 часа обикновенно не се е нулирал, но вчера пък за 1:30 мин. беше нулиран. :?:
На позиция две си помни докато не го нулирам.

Потребителски аватар
spa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Кога се рестартират показанията на 1ва позиция на борд к

Мнениеот spa » Чет 25 май 2006 8:41

astragt написа:На голф, има две памети с еднакви показания, на позиция 1 се нулира но не мога да разбера при какви условия. Примерно сутрин е нулиран, ако суринта я оставя пред офиса и не я паля цял ден, следобяд пак се е нулирал. Когато спра за 1-2 часа обикновенно не се е нулирал, но вчера пък за 1:30 мин. беше нулиран. :?:

Ами позиция 1 ти са дани за последно/текущо каране, а не за ден както е на някои други коли. Направен е така, че след 1 час (може и да се лъжа за точното време) да се нулира. Приема се, че палене в този диапазон е същото каране. При спиране на захранване от акумолатора също се нулира.

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Re: Кога се рестартират показанията на 1ва позиция на борд к

Мнениеот astragt » Чет 25 май 2006 8:44

spa написа:
astragt написа:На голф, има две памети с еднакви показания, на позиция 1 се нулира но не мога да разбера при какви условия. Примерно сутрин е нулиран, ако суринта я оставя пред офиса и не я паля цял ден, следобяд пак се е нулирал. Когато спра за 1-2 часа обикновенно не се е нулирал, но вчера пък за 1:30 мин. беше нулиран. :?:

Ами позиция 1 ти са дани за последно/текущо каране, а не за ден както е на някои други коли. Направен е така, че след 1 час (може и да се лъжа за точното време) да се нулира. Приема се, че палене в този диапазон е същото каране. При спиране на захранване от акумолатора също се нулира.

Точно и ясно :) Благодаря ти! И аз така предположих, но не съм сигурен за времето дали е час.

Потребителски аватар
neocom
Автомобил: B9
Двигател:

Мнениеот neocom » Чет 25 май 2006 18:46

На моят Пасатор в книжката пише, че се нулира след 2 часа, но не съм го засичал точно.

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Чет 25 май 2006 21:17

neocom написа:На моят Пасатор в книжката пише, че се нулира след 2 часа, но не съм го засичал точно.

и аз знам, че е на 2 часа

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 26 май 2006 8:29

това се казва MFA и за него е изписано доста! кой режим какво съдържа, как го отчита, дали да му се вярва...
за съжаление отново ще те насоча към търсачката-а тая темица я щраквам... :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”