Здравейте....
Имам от скоро VW Jetta - 2 , 2 врати, 88година 1.3 двигател4е.
Та бих искал да ме консултирате каква аларма мога да си сложа при условие 4е е двуврата и има ли нужда от централно заключване и т.н. има ли нужда от обемни датчици вътре.. какви да си подбера също така налага ли се да се сложи и заключване на предният капак с допълнителни есктрички които знам 4е струват доста. Но бих искал да ме запознаете с тези не6та
Ще ви бъда благодарен...
Въпроси за автоаларма
- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Здравейте
Pitanko написа:Здравейте....
Имам от скоро VW Jetta - 2 , 2 врати, 88година 1.3 двигател4е.
Та бих искал да ме консултирате каква аларма мога да си сложа при условие 4е е двуврата и има ли нужда от централно заключване и т.н. има ли нужда от обемни датчици вътре.. какви да си подбера също така налага ли се да се сложи и заключване на предният капак с допълнителни есктрички които знам 4е струват доста. Но бих искал да ме запознаете с тези не6та
Ще ви бъда благодарен...
Която и да е. Управлението на централното от алармата е вече стандартно нещо, но не е необходимост за функционирането й. Обемни датчици вътре не ти трябват. Обикновено алармата е с един датчик - шоков. Според мен няма смисал да се юркаш на скъпи аларми. Все пак не караш S класа. Повечето хора биха карали тази кола даже без каско.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”