Въпроси за автоаларма

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Pitanko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Здравейте

Мнениеот Pitanko » Чет 25 май 2006 14:08

Здравейте....

Имам от скоро VW Jetta - 2 , 2 врати, 88година 1.3 двигател4е.

Та бих искал да ме консултирате каква аларма мога да си сложа при условие 4е е двуврата и има ли нужда от централно заключване и т.н. има ли нужда от обемни датчици вътре.. какви да си подбера също така налага ли се да се сложи и заключване на предният капак с допълнителни есктрички които знам 4е струват доста. Но бих искал да ме запознаете с тези не6та

Ще ви бъда благодарен...

Потребителски аватар
spa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Здравейте

Мнениеот spa » Чет 25 май 2006 23:48

Pitanko написа:Здравейте....

Имам от скоро VW Jetta - 2 , 2 врати, 88година 1.3 двигател4е.

Та бих искал да ме консултирате каква аларма мога да си сложа при условие 4е е двуврата и има ли нужда от централно заключване и т.н. има ли нужда от обемни датчици вътре.. какви да си подбера също така налага ли се да се сложи и заключване на предният капак с допълнителни есктрички които знам 4е струват доста. Но бих искал да ме запознаете с тези не6та

Ще ви бъда благодарен...

Която и да е. Управлението на централното от алармата е вече стандартно нещо, но не е необходимост за функционирането й. Обемни датчици вътре не ти трябват. Обикновено алармата е с един датчик - шоков. Според мен няма смисал да се юркаш на скъпи аларми. Все пак не караш S класа. Повечето хора биха карали тази кола даже без каско.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”