Е то не беше страничен мигач, не бяха бленди ами сега са ми изтръгнали и предните мигачи в бронята, единия много брутално...заедно с накрайниците на кабелите!
Писна ми вече, кажете какво имате предвид под качване на мигачите в фаровете и да я замазвам вече тая броня?
Така без предни мигачи мога ли да карам? И къде мога да си намеря тия накрайници за кабелите за единия мигач?
Другото шибано е че като пусна сега мигачите и цъка адски бързо, засича че ги няма или нещо се е скапало?
Е писна ми...с тия наркомани
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
По-добре не карай така. Имам комплект мигачи (оранжеви) , ако искаш на символична цена ще ти ги дам
Вариант да караш така е доста лош , защото ще тръгнеш да правиш завой , никой пред теб няма да разбере и може да стане белята. Ако толково ти е наложително сложи само 2 крушки , но не знам как ще ги закрепиш , пък и спомена , че на единия мигач са ти прецакали кабелите тъй че.....

Вариант да караш така е доста лош , защото ще тръгнеш да правиш завой , никой пред теб няма да разбере и може да стане белята. Ако толково ти е наложително сложи само 2 крушки , но не знам как ще ги закрепиш , пък и спомена , че на единия мигач са ти прецакали кабелите тъй че.....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”