учукаха ми колицата
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
учукаха ми колицата
цялата ми кола е на петна от удари на врати от други коли тя е тамно син металик и сега има едни бели чертички по вратите щото тия селяни от блока невнимават и си отварят вратите както си поискат колеги ако някои знае как да ги махна молявисе кажете някои ми каза с паста за заби но нестана нищ
о

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
отсега ти казвам...ако е нарушена целостта на лака и на боята, то щом се е показало бяло предполагам е нарушена, просто забрави без боядисване да се оправи.незнам тобчно какво представляват тези черти но можеш да си купиш има едни комплектчета в ОМВ едни червила и една паста на Търтъл Уакс май бяха.избираш си паста с твоя цвят после почистваш мястото с вода подсушаваш натриваш с червилото то е едно много твърдо такова то запълва фината пукнатинка и отгоре пастираш с онова което има и цвят в него и търкаш доста.ако имаш късмет ще се заличат.в моя случай не стана, но може при теб да проработи.успех.
ПП бих ти дал за да не купуваш ама мойто пък е черно.
ПП бих ти дал за да не купуваш ама мойто пък е черно.

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
xiks написа:еиии мерси не е нару6ена целоста на лака нито на боята просто са повархностни просто 4ерти4ки варху лака ама нямат махане а тези 4ервила каде ги продават мерси колега
написах ти братле...ОМВ.разгледай там и ще ги откриеш.то е точно направено като женско червило.и към него върви тубичка с паста.трябва костенурка да има някъде по опаковката.

- RaZU
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз такива драскотини върхо лака ги махнах с на 3М най грубата паста.
Последна промяна от RaZU на Вто 06 юни 2006 6:55, променено общо 1 път.
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”