RF => ABS мисията възможна ли е
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
RF => ABS мисията възможна ли е
Има голям шанс да имам възможноста да получа пасат с такъв двигател които е ударен и ме интересува дали може неговия двигател да се използва в Г2 а и другите неща от него дали ще станат като хидравлика спирачни дискове апарати ............и др. неща
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
10х Васе . Зна4и утре като видиме какво ще напишат при втория оглед и видиме сумата ще решавам
важното е че двигателя става
еми заслужава си щото пасата си е мои, двигателя е направен преди 3000км, а и ми писна от 2е2. Но аиде нек вида сумата и тогава ще решавам дали ще права трансплантация или ще опрявям пасата
идеята не е да се бягам не съм такъф и не го права за 15 коня отгоре
важното е че двигателя става
DragoGT написа:само се запитай дали всичко това си заслужава! (15к.с. отгоре)
еми заслужава си щото пасата си е мои, двигателя е направен преди 3000км, а и ми писна от 2е2. Но аиде нек вида сумата и тогава ще решавам дали ще права трансплантация или ще опрявям пасата
Камикадзе написа:ауууу колата ще отлети с тоя двигател ... това е 1000 кила кола все пак ще прави сянка на 115 коня голф три
идеята не е да се бягам не съм такъф и не го права за 15 коня отгоре
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Vladko написа:vaskoto1 написа:...
рейката-става без щангите-те трябва да са си голфовите по къси са.
...
Това пробвано ли е? Защото в един сервиз за хидравлики ми казаха че трябва да се сменят и карето и кормилния прът, иначе съм ги слагал една до друга рейки от Голф 2,Голф 3 и Пасат и са абсолютно еднакви.
Зависи от шлиците на червяка на рейката и самия колянов механизъм който го свързва с кормилния прът. Аз знам за два типа, но рейките като форма и големина са еднакви иначе.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”