Просто да се оплача! Полото го тресна град!
Моята красавица стана на решето! Реве ми се!
Полото го тресна градушка
- redOne
- Автомобил:
- Двигател:
kentawar написа:Днеска в Пловдив направо си беше АПОКАЛИПСИС. Мале къв вятър ме духа на един покрив. Добре че се скрих иначе можеше да съм някъде в родопите сега. Добре че колата беше в един гараж че не стига че е като "далматинец" ами и на реше да бе станала ужас
Стига бре

- Polo_1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Полото го тресна градушка
audiokick написа:Просто да се оплача! Полото го тресна град!

- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Polo_1.6 написа:audiokick написа:Просто да се оплача! Полото го тресна град!
...........ауууу........че ти май го взе скоро това поло.........и тука падна малко преди 2 седмици.......но аз успях да изтичам и да хвърля едно платнище.....
Взех го преди по-малко от месец, а и каското ми е само за кражба... Мъкааа! Ебати градушката, бях го паркирал под едно дърво и пак... Обаче не знам как е станало, но по тавана няма щети, само по предния капак, което добре - почвам да издирвам читав преден капак, не ща да лепя кит по моята красавица!
- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
audiokick написа:Polo_1.6 написа:audiokick написа:Просто да се оплача! Полото го тресна град!
...........ауууу........че ти май го взе скоро това поло.........и тука падна малко преди 2 седмици.......но аз успях да изтичам и да хвърля едно платнище.....
Взех го преди по-малко от месец, а и каското ми е само за кражба... Мъкааа! Ебати градушката, бях го паркирал под едно дърво и пак... Обаче не знам как е станало, но по тавана няма щети, само по предния капак, което добре - почвам да издирвам читав преден капак, не ща да лепя кит по моята красавица!
Под дърво не винаги е удачен избор. Ако не са резнти слабите клони може да стане по-лошо. Вчера бая бяха изпопадали. Да не би нещо такова да се е случило и при теб. Някой клон от вятъра и опсле отвят някъде настрани.
Пък не мога да разбера защо си застраховате колите само за кражба. Според мен щета от невнимание, от некадърни шьофиори или бедствие е по-вероятна.
Последна промяна от spa на Сря 21 юни 2006 9:33, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Pichagа написа:One написа:какво се изка за пред застрахователите за предявяване на иска за щета от градушка ? спрвака от Любка Кумчева че е имало градушка ли ?
документо то метеото, че еди къде си еимало градушка
п.с. кофти колега, дано намериш читав и евтин капак
На първо време ще си я карам така лилавата кукличка. Една градушка не може да ме бутне мене!!! Моята Матилда пак е най-красивата!

Благодаря на всички
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”