:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

!!! жертва на пътя -заради дупка !!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

!!! жертва на пътя -заради дупка !!!!

Мнениеот landwarrior » Сря 05 юли 2006 18:51

Колеги сега по новините чух че във резултат на катастрофа заради дупка на пътя е загинал мъж -баща на две деца ,карал е голфче -3 ка,по новините даваха кадри и колата за нищо не ставаше ,казаха че дупката е била около 30см дълбока на извън селски път се е намирала ,човека е карал със около 90км във час .Отново всеки от отговорните лица който говориха по темата казаха че не е във техните правомощия и че те не са виновни(както винаги виновен е другия ) резулата е че един баща на две малки деца е починал заради безхаберието на всички :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 05 юли 2006 19:04

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Значи това вече е прекалено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На мястото на този човек можеше да бъде всеки един от нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дайте вече да се съберем да им смачкаме главите!!!!!!!!!!!!!! Протест!!!!!!!!!!!!!!!!! Гадни мръсни доли педераси!!!!!!!!! Писна ми вече от безхаберието им!!!!!!!!!! Кажете кога и къде се събираме :motz: :No Не може повече така!!!!!!!!! Крайно възмутен съм!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Сря 05 юли 2006 19:39

VW_FEN написа::!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Значи това вече е прекалено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На мястото на този човек можеше да бъде всеки един от нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дайте вече да се съберем да им смачкаме главите!!!!!!!!!!!!!! Протест!!!!!!!!!!!!!!!!! Гадни мръсни доли педераси!!!!!!!!! Писна ми вече от безхаберието им!!!!!!!!!! Кажете кога и къде се събираме :motz: :No Не може повече така!!!!!!!!! Крайно възмутен съм!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Подкрепям!!! :!: :!: :!: :!:
Да се съберем където трябва ,за да ни обърнат внимание :!: :!: :!:
Дупки,нескопосани кръпки,шахти,ремонти,...аман :!: :!:
Как ви звучи "Членовете на VW club протестрираха днес пред....."
призовавам който може и знае как се организират тези протести,да го направи... :evil: Сигурен съм че ще постигнем съгласие и ще го направим,стига да се реши...Трябва да е в София за да има ефект,може и колеги от провинцията да решат да дойдат..... :idea:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 05 юли 2006 19:54

по ефектно ще е членове на VW клуб с членове на Ауди Опел БМВ и т.н.
протестираха
само че питам колко от вас могат да отделят един работен ден?

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 05 юли 2006 19:58

VW_FEN написа::!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Бате, не се хаби, това е изгубена кауза....държавата също е изгубена отдавна, това е всичко друго, но не и България.Жалко за човека, истината е че така катастрофирват много хора, но нищо не може да се направи....

Последна промяна от NovobranecGT на Сря 05 юли 2006 19:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Сря 05 юли 2006 19:59

Мисля,при сериозна мотивация ВСЕКИ може да отдели един ден от живота си за подобна инициатива....А съм сигурен,че на всеки се е случвало да си прецака колата или поне гума/джанта,заради нескопосаната и безотговорна работа на някой.....
Гласувам с две ръце...

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Сря 05 юли 2006 20:00

AGS написа:Мисля,при сериозна мотивация ВСЕКИ може да отдели един ден от живота си за подобна инициатива....А съм сигурен,че на всеки се е случвало да си прецака колата или поне гума/джанта,заради нескопосаната и безотговорна работа на някой.....
Гласувам с две ръце...

:да:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 05 юли 2006 20:00

и аз съм за
време имам нали съм безделник... ъъъъ... студент де...

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 05 юли 2006 20:01

AGS написа:Мисля,при сериозна мотивация ВСЕКИ може да отдели един ден от живота си за подобна инициатива....А съм сигурен,че на всеки се е случвало да си прецака колата или поне гума/джанта,заради нескопосаната и безотговорна работа на някой.....
Гласувам с две ръце...

Прав си, но колко от хората тук осъзнават, че един такъв загубен ден може да им спести пари, дори да им спаси живота....да не говорим, че малко повече загубени дни могат да донесат благо на всички.....спирам, защото заприличвам на сектант....

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Сря 05 юли 2006 20:04

Време е някой юрист да се изкаже по въпроса...
Как стои въпроса с протестите и митингите..
много ми е накипяло от простотиите по/на пътищата...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 05 юли 2006 20:07

цялата работа е в липсата на пари за пътищата...
какво ще направите с тоя протест?колко време седяха едно време палатки в центъра, аз вече не помня за какео протестираха точно....няма да има резултат, докато не се намерят пари.....а пари се намират трудно, трябва време....

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Сря 05 юли 2006 20:10

А трябва и стимул от хората които ги внасят тея пари,
т.е. ние ,
така че докато си заобикаляме дупките
в насрещното безмълвно,
нищо няма да се промени.....

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 05 юли 2006 20:11

AGS написа:много ми е накипяло от простотиите по/на пътищата...

Че живеем в шиб@на държава - така е. Че повечето хора, от които зависи състоянието на пътищата, си гледат само собствения келепир - така е. Но е факт и че повечето шофьори карат безумно ! Гледах репортажа по новините - тази кола не се е намачкала от 90км/ч , а от много повече. Дори и 90 се прекалено много за такъв път ! Има много какво да се желае от отговорните лица, но това важи и за нас ...

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Сря 05 юли 2006 20:17

DragoGT написа:и аз съм за
време имам нали съм безделник... ъъъъ... студент де...
аз също бих отделил време за такава кауза ,напълно подкрепям организирането и провеждането на протест

Kalin72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalin72 » Сря 05 юли 2006 20:19

Ludia написа:цялата работа е в липсата на пари за пътищата...
какво ще направите с тоя протест?колко време седяха едно време палатки в центъра, аз вече не помня за какео протестираха точно....няма да има резултат, докато не се намерят пари.....а пари се намират трудно, трябва време....

Пари има, проблема е другаде, в съзнанието на хората. Липсва работещо гражданско общество, организации, които РЕАЛНО да следят и контролират работата на депутати и държавна администрация. И това е заради безхаберието на българина, провокирано от тези, които са на власт, законно или не.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”