VW_FEN написа::!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи това вече е прекалено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На мястото на този човек можеше да бъде всеки един от нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дайте вече да се съберем да им смачкаме главите!!!!!!!!!!!!!! Протест!!!!!!!!!!!!!!!!! Гадни мръсни доли педераси!!!!!!!!! Писна ми вече от безхаберието им!!!!!!!!!! Кажете кога и къде се събираме![]()
Не може повече така!!!!!!!!! Крайно възмутен съм!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VW_FEN написа::!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи това вече е прекалено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На мястото на този човек можеше да бъде всеки един от нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дайте вече да се съберем да им смачкаме главите!!!!!!!!!!!!!! Протест!!!!!!!!!!!!!!!!! Гадни мръсни доли педераси!!!!!!!!! Писна ми вече от безхаберието им!!!!!!!!!! Кажете кога и къде се събираме![]()
Не може повече така!!!!!!!!! Крайно възмутен съм!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AGS написа:Мисля,при сериозна мотивация ВСЕКИ може да отдели един ден от живота си за подобна инициатива....А съм сигурен,че на всеки се е случвало да си прецака колата или поне гума/джанта,заради нескопосаната и безотговорна работа на някой.....
Гласувам с две ръце...
AGS написа:много ми е накипяло от простотиите по/на пътищата...
Ludia написа:цялата работа е в липсата на пари за пътищата...
какво ще направите с тоя протест?колко време седяха едно време палатки в центъра, аз вече не помня за какео протестираха точно....няма да има резултат, докато не се намерят пари.....а пари се намират трудно, трябва време....
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 117 госта