:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Аман от бездомни животни...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Аман от бездомни животни...

Мнениеот Memo » Нед 09 юли 2006 21:13

Днес случайно се загледох в багажника и какво установих, драскотина от стъклото до бронята, тройна като трите джазги са успоредни една на друга, точно като от лапа. С един приятел предположихме, че не може да е котка тъй като котките имат малки лапи,а тази беше по-голяма и тогава забелязох точно срещу джазгите отгоре на тавана котешки лапи. Явно някакъв уличен пес е подгонил котка, тя се е метнала на тавана ми и то в опита си да я стигне ми е издрал багажника :(
Драскотините предполагам, че ще се заличат с паста та се чудя има ли смисъл да се занимавам с Каското и ще платят ли нещо? Вие как мислите?

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 09 юли 2006 21:48

Имам същият проблем и то не от помияр, а от немската овчарка на един съсед. Пикае и сере мръсната твар като "за световно". Тези дни ще го предупредя за последен път, а след това ще има прочит на книгата на Достоевски "Престъпление и наказание". :twisted: :twisted: Това, което си описал е точно от куче. :roll:А на разните му тук природозащитници и кучкари ще им кажа да го Д...Т :twisted: :twisted: Омръзна ми от ненормалници и кретени :whip :whip

Потребителски аватар
Golfa e lud
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

:

Мнениеот Golfa e lud » Нед 09 юли 2006 23:27

Помярите трябва да се избият,миналото лято заради едно скапано куче се пребих и строших мотор за 7000лв. :x да не споменевам 4е,след като паднах и ме нахапа .всяко куче трябвада е на каишка и с наморник,а такива тъпунгерикато горният набити.зашото заради подобни кучкари още куцам и не мога да си оправя мотора.

Потребителски аватар
sport generation
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sport generation » Нед 09 юли 2006 23:41

Как хем счупи мотора а и кучето те нахапа

Потребителски аватар
Golfa e lud
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

:

Мнениеот Golfa e lud » Пон 10 юли 2006 23:03

Карах леко с около 10км,и кучето ме подгони,докато разбера какжо става вече ме бе захапало за крачола.Докато се опитвах да си освободя крака,защото катила беше голям и ме дърпаше силно,навлвезнах в кръстовище и однех предимството на кола,та наби спирачки без да ме удари но аз се стреснах и също наковах спирачките след което паднах и почнах да се влача кучето продължи да ме гони ръфа :x Кучето беше домашно :x Доволен??? :?:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Вто 11 юли 2006 5:20

на мен к'во ми се случи една вечер не е истина ,точно когато валя големия град преди 10 тина дни ,значи излизам на терасата към 22,30,бях спрял астрата до едно малко дърво и гледам нещо ми се чернее отгоре на тавана а отдолу покрай колата некви мастий обикалят (поне 5-6 бяха) обаче аз си викам сигурно това са листа от дървото ,прибирам се обаче ме човърка отвътре (инстинкта се обажда :lol: ) и пак излизам ,почвам да гледам по внимателно и установавам че върху тавана на колата ми си лежи спокойно един голям ПЕС -черен ,гаден пумяр а отдолу до колата ми поне 5-6 мастий го обикалят -лелелеле полудях направо ,вадя въздушната и бам ,пумяра слиза и цялата глутница изчезват ,отивам аз да огледам пораженията ,като очаквах да има яко надраскан таван и вдлъбнато (щото тоя пес си беше голям мамицата му) вземам един фенер и 20 минути оглеждам (после ме заваля градушката mhihi и се прибрах ) във крайна сметка след обстойния оглед установих само една малка драскотина около 5 см която със паста ще излезе :bishop

П.П от тогава насам покрай моя блок не може да мине пумяр защото аз съм на пост със пушката -досега 3 пумяра го отнесоха и вече има няма 2-3 дни не съм мяркал кучета около блока :D

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 11 юли 2006 7:38

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Имам същият проблем и то не от помияр, а от немската овчарка на един съсед. Пикае и сере мръсната твар като "за световно". Тези дни ще го предупредя за последен път, а след това ще има прочит на книгата на Достоевски "Престъпление и наказание". :twisted: :twisted: Това, което си описал е точно от куче. :roll:А на разните му тук природозащитници и кучкари ще им кажа да го Д...Т :twisted: :twisted: Омръзна ми от ненормалници и кретени :whip :whip

Трогната съм от отношението!!! Хората имат вина кучетата по улицата да са злобни!!!! То не се ражда злобно!!!! Но от такива "наказания" стават злобни!!!

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Вто 11 юли 2006 16:26

То по принцип не трябва да има въобще бездомни кучета щото днеска колата ще ти надраска ама утре и детето ти може да нахапе, пък и възрастен. Сигурно помните момичето от новините, за което се чудиха как е оцеляло или за онзи пич с Голф 2 дето кучето се опитвало да докопа котка под капака му и му изяло половината кабели и броня :shock
Трябва да има контрол по въпроса, аз през живота си не съм ритнал дори, куче но тва не пречи на някой пес да ми скача по колата или утре да ме нахапе на улицата.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 11 юли 2006 20:38

Аз вчера настъпих лайно пред парламента... правете си изводите :(

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 11 юли 2006 21:29

VW_FEN написа:Аз вчера настъпих лайно пред парламента... правете си изводите :(

Па нормално....
Ама от коя партия беше?

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 11 юли 2006 22:46

Ми, не го знам, едно такова кафяво... миризливо... половин час съм се чистил после :shock :wink: Убава работа, ама българска :) Или е кучешко и аман от тея животни, или е човешко и браво на тоя дет се е изцвъкал, да изрази недоволството си по тоя начин, ама пак обикнвен човек го отнесе (тоест аз). Онея не слизат от лимузините. :cry:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 11 юли 2006 23:34

не така колега, не така... ето кои слага прът в колелото което ни вози към ЕС.... това което си стъпкал пред парламента не е нищо друго, а краиния резултат от работата на парламента.... Хората са го оставили да се види, че и те работят, а ти си го стъпкал (резултата де ) ;) Не се учудвай , ако се занимае полицията с тебе :D

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 11 юли 2006 23:54

juve написа:не така колега, не така... ето кои слага прът в колелото което ни вози към ЕС.... това което си стъпкал пред парламента не е нищо друго, а краиния резултат от работата на парламента.... Хората са го оставили да се види, че и те работят, а ти си го стъпкал (резултата де ) ;) Не се учудвай , ако се занимае полицията с тебе :D

хихихих :D

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Сря 12 юли 2006 7:31

А аз видях да притичва плъх точно пред регулировчика :uuoooh:

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Сря 12 юли 2006 8:42

Sara_Bold написа:

А аз видях да притичва плъх....:uuoooh:

Ами то се изясни
какво има пред/във парламента......
.......лайна и плъхове.. :evil:

Последна промяна от Asen_D на Сря 12 юли 2006 8:44, променено общо 1 път.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”