Моля ви дайте си мнението.Правя си еър бокс за конуса и го направих от 1мм ламарина.Купих си изолация 10мм с алуминиево фолио от едната страна.Дотук сичко добре.Сега се чудя обаче как да залепя изолацията, за да има най-полезно въздействие, тоест най-много да пречи на топлината.Вариантите са 4 май:
Дайте си мнението че един приятел ме обърка тотално.Според мен е вариант 3 най-удачен.
С фолиото от към мотора май ще е най-добре. Просто с фолиото от към филтъра не виждам какво ще изолираш тъй като той не грее все пак нали? Или се бъркам нещо.
нали ви казвам....и на мен ми беше уж ясно, но един приятел тука спорихме 2 часа и си викам аз ли съм зле или той не мисли.явно е второто.мерси за мненията.после ще кача снимки да видите кво се е получило.
Абе и аз съм така с фолиото от към двигателя ама тенекията ми пак се загрява и съответно филтъра и то много е не както преди без изолацията ама пак пари и не знам вече какво да измисля Дали да не сложа и от двете страни
аз се реших на компромисен презастрахователен вариант.направих я тип сандвич.един път залепих от външната страна с фолио сочещо към мотора и втори път от вътре залепих фолиото за ламарината с изолацията към филтъра.смятам да не му е топло
BuGmaN изолацията наистина си я бива.много приятен вид има.моята е 10мм и е от Бриколаж 13.95лв за метър.по-дебелата е 15мм и е 19.95лв ако не се лъжа.но си заслужава използва се предимно за коли и да се надяваме да не се разтопи.още не съм карал колата незнам.