:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Относно пружини на Голф 3 1.9 TD

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Относно пружини на Голф 3 1.9 TD

Мнениеот snooperchi » Сря 12 юли 2006 11:41

Интересува ме ... колко навивки да си ги взема да падне тази предница че е вирната ама адски много ... така го купихме това голфче ии чак сега като го карам аз ест.. ми прави впечатление ;) може ли да хелпнете :P

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Сря 12 юли 2006 11:59

Взимаш спортни пружинки които стават на обикновени амортисьори,само че си вземи комплект защото отпред ще стане по твърдо окачването а отзад по меко ако оставиш нормалните.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 12 юли 2006 13:46

Achim Lauritzen написа:...

точно така.

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Сря 12 юли 2006 14:54

Achim Lauritzen написа:Взимаш спортни пружинки които стават на обикновени амортисьори,само че си вземи комплект защото отпред ще стане по твърдо окачването а отзад по меко ако оставиш нормалните.
Благодаря за съвета;) само да попитам още нещо ....мно ли ше дрънка с тия спортните :)

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Сря 12 юли 2006 14:59

snooperchi написа:
Achim Lauritzen написа:Взимаш спортни пружинки които стават на обикновени амортисьори,само че си вземи комплект защото отпред ще стане по твърдо окачването а отзад по меко ако оставиш нормалните.
Благодаря за съвета;) само да попитам още нещо ....мно ли ше дрънка с тия спортните :)
да :wink:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Сря 12 юли 2006 15:07

Е ако ще се смъкне колцата.... хич дори нма да се заислям ;) явно тея са по-кадърни от обикновенните пружинки :P Благодаря за отделенето време ;)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 12 юли 2006 21:07

ако под дрънкане разбираш друсане - зависи от пружините :) Ако не прекалиш, няма да е много зле. Хубавото е, че се свиква :)

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Сря 12 юли 2006 21:15

Аз си бях купил спортни пружинки за отпред преди 2 години и все не събирах смелост да ги сложа-амортисьорите щели да се прецакат,щяла да вози като каручка,тампоните щели да се разбият и т.н.Сложих ги март месец и останах очарован колата взе да води по стегнато (но не прекалено твърдо),амортисьорите да чукна на дърво нищо им няма въпреки доста силни влизания в дупни наняколко пъти и най важното визията се подобри към по добро.В началото имах спорни само отпред но задницата остана мека и сега и там съм със спортни и съм доволен.Но най доброто си остава спортно окачване комплект амортисьори/пружини(по възможност Кони регулируемо) :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”