:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Някой патил ли си е от накладки АТЕ?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Някой патил ли си е от накладки АТЕ?

Мнениеот buFka » Сря 12 юли 2006 15:30

Изчетох доста неща по темата за накладките, но ме интересува дали някой все пак си е патил от тях...иначе видях, че доста хора ги хвалят, може би най-хвалените накладки се оказаха

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 12 юли 2006 16:04

аз си "патя" вече 12 000 км...много са си добри...а ако ги вземеш от немско ще избегнеш ментаците тук...не съм чувал на АТЕ ментаци, ама сигурно има

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Сря 12 юли 2006 16:48

И аз съм с Ате много са добри :wink:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 12 юли 2006 17:17

вимай от Манимпекс ако си в България, те май са им официалния вносител и няма да имаш ядове.аз съм с такива и не се оплаквам спират си нормално, не скърцат, не цапат много джантите, но определено старите ми рейсинг Текстар бяха по-добри.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Re: Някой патил ли си е от накладки АТЕ?

Мнениеот веселин » Сря 12 юли 2006 17:40

buFka написа:Изчетох доста неща по темата за накладките, но ме интересува дали някой все пак си е патил от тях...иначе видях, че доста хора ги хвалят, може би най-хвалените накладки се оказаха
Марката е една от тези за заводско вграждане-имам предвид Голф-2!Това не означава,че са най-добри.....просто факт.

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 12 юли 2006 18:07

:) Попадал съм на ментета1 Две резки спирания и на третото си пътник- натискаш педала, стискаш палци и се молиш на господ да спреш! :D

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Сря 12 юли 2006 18:12

на бас че това е било от спирачната течност и факта че са ти прегрели дисковете-били са невентилирани нали? 8)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 12 юли 2006 18:17

И аз съм с АТЕ отпред и "патя" много, не се чуват... ;)

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 12 юли 2006 22:26

:D Ставаше въпрос за Калибра 16V, и не беше нито течността нито дисковете както се сещате! Не съм технически инвалид, за да не направя разлика м/у 2вида дискове и накладки!!!! :?

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 12 юли 2006 22:46

neon написа::D Ставаше въпрос за Калибра 16V, и не беше нито течността нито дисковете както се сещате! Не съм технически инвалид, за да не направя разлика м/у 2вида дискове и накладки!!!! :?

абе отклонихте ми се от темата тотално :) аз питам има ли такива дет са патили/недоволни....а че има много доволни съм сигурен

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 13 юли 2006 7:36

ОбуФка, въобще поста ми не е по темата, но : Доколкото чета цял месец се чудиш какво да избереш - накладки ... дискове. Така или иначе се разбирахте нещо с Ваското да я прави колата, поне аз останах с такова впечатление -> бии му едно лично какво да вземеш или той да вземе и си ОК.
Иначе мнения много, всеки може да си хвали каквото си иска .....
Само за спорта -> преди няколко дни сменявах предни дискове и накладки - отидох в сервиза, казах сменявай ги и въобще не съм питал .... Като видях темата ти чак питах момчето какви е сложил -> дисковете са Цимерман, накладките са Паджит..... Каквито и да бяха, са много по-добри от остатъците които ми бяха на колата(Васил знае)
Успех и само да вметна че докато се чудиш, може и да ти се наложи някое екстремно спиране ....

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 13 юли 2006 8:42

аз съм се разбрал с него...за дисковете и накладки съм се решил какви да са, просто ми беше любопитно дали има някой патил си от тях, защото за другите марки все се намира по някой който да не е доволен...

Хората са казали "3 пъти мери, един път режи", не мисля, че има нещо лошо в продължително обмисляне и оглед...особено за невежа като мен

И да се чудя и да не се чудя, трябва първо да се довлеча до София за да ги сменям...и да искам немога да ги сменя веднага.

ПС. Моля модовете да се изтрият темата, че може и да има други дет ми се дразнат на тъпите въпроси

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 13 юли 2006 9:01

buFka написа:ПС. Моля модовете да се изтрият темата, че може и да има други дет ми се дразнат на тъпите въпроси

Не ме разбирай погрешно, не се дразня. Но някои доволен, друг недоволен .......... няма реален отговор. Представи си че някои е сложил такива и за две години е изминал 10 к.км. - може би е доволен, ма к'во от това, а друг е изминал същото разстояние за месец и натиска спирачките като идиот - не е доволен ...
Разни хора, разни идеали :beer

Потребителски аватар
Boxer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boxer » Чет 13 юли 2006 10:51

Аз съм много недоволен от АТЕ закупени миналата есен от Ауто+! Скърцат невероятно, а за 8000 км буквално ми изядоха дисковете :(. Преди карах с AP Lockheed, вярно за 7-8 хиляди км свършваха но спираха чудесно. Мисля пак да мина на такива след неуспеха с АТЕ-то...

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 13 юли 2006 12:04

Boxer написа:Аз съм много недоволен от АТЕ закупени миналата есен от Ауто+! Скърцат невероятно, а за 8000 км буквално ми изядоха дисковете :(. Преди карах с AP Lockheed, вярно за 7-8 хиляди км свършваха но спираха чудесно. Мисля пак да мина на такива след неуспеха с АТЕ-то...

:roll: :roll: :roll: баси странното...да не са били менте?моите нито скърцат нито нищо.вече 2-3к километра съм с тях.а и ми прави впечатление че старите яко цапаха джантите а тия не.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”