Някой патил ли си е от накладки АТЕ?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой патил ли си е от накладки АТЕ?
Изчетох доста неща по темата за накладките, но ме интересува дали някой все пак си е патил от тях...иначе видях, че доста хора ги хвалят, може би най-хвалените накладки се оказаха
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: Някой патил ли си е от накладки АТЕ?
Марката е една от тези за заводско вграждане-имам предвид Голф-2!Това не означава,че са най-добри.....просто факт.buFka написа:Изчетох доста неща по темата за накладките, но ме интересува дали някой все пак си е патил от тях...иначе видях, че доста хора ги хвалят, може би най-хвалените накладки се оказаха
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
neon написа::D Ставаше въпрос за Калибра 16V, и не беше нито течността нито дисковете както се сещате! Не съм технически инвалид, за да не направя разлика м/у 2вида дискове и накладки!!!!
абе отклонихте ми се от темата тотално

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
ОбуФка, въобще поста ми не е по темата, но : Доколкото чета цял месец се чудиш какво да избереш - накладки ... дискове. Така или иначе се разбирахте нещо с Ваското да я прави колата, поне аз останах с такова впечатление -> бии му едно лично какво да вземеш или той да вземе и си ОК.
Иначе мнения много, всеки може да си хвали каквото си иска .....
Само за спорта -> преди няколко дни сменявах предни дискове и накладки - отидох в сервиза, казах сменявай ги и въобще не съм питал .... Като видях темата ти чак питах момчето какви е сложил -> дисковете са Цимерман, накладките са Паджит..... Каквито и да бяха, са много по-добри от остатъците които ми бяха на колата(Васил знае)
Успех и само да вметна че докато се чудиш, може и да ти се наложи някое екстремно спиране ....
Иначе мнения много, всеки може да си хвали каквото си иска .....
Само за спорта -> преди няколко дни сменявах предни дискове и накладки - отидох в сервиза, казах сменявай ги и въобще не съм питал .... Като видях темата ти чак питах момчето какви е сложил -> дисковете са Цимерман, накладките са Паджит..... Каквито и да бяха, са много по-добри от остатъците които ми бяха на колата(Васил знае)
Успех и само да вметна че докато се чудиш, може и да ти се наложи някое екстремно спиране ....
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм се разбрал с него...за дисковете и накладки съм се решил какви да са, просто ми беше любопитно дали има някой патил си от тях, защото за другите марки все се намира по някой който да не е доволен...
Хората са казали "3 пъти мери, един път режи", не мисля, че има нещо лошо в продължително обмисляне и оглед...особено за невежа като мен
И да се чудя и да не се чудя, трябва първо да се довлеча до София за да ги сменям...и да искам немога да ги сменя веднага.
ПС. Моля модовете да се изтрият темата, че може и да има други дет ми се дразнат на тъпите въпроси
Хората са казали "3 пъти мери, един път режи", не мисля, че има нещо лошо в продължително обмисляне и оглед...особено за невежа като мен
И да се чудя и да не се чудя, трябва първо да се довлеча до София за да ги сменям...и да искам немога да ги сменя веднага.
ПС. Моля модовете да се изтрият темата, че може и да има други дет ми се дразнат на тъпите въпроси
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:ПС. Моля модовете да се изтрият темата, че може и да има други дет ми се дразнат на тъпите въпроси
Не ме разбирай погрешно, не се дразня. Но някои доволен, друг недоволен .......... няма реален отговор. Представи си че някои е сложил такива и за две години е изминал 10 к.км. - може би е доволен, ма к'во от това, а друг е изминал същото разстояние за месец и натиска спирачките като идиот - не е доволен ...
Разни хора, разни идеали

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Boxer написа:Аз съм много недоволен от АТЕ закупени миналата есен от Ауто+! Скърцат невероятно, а за 8000 км буквално ми изядоха дисковете. Преди карах с AP Lockheed, вярно за 7-8 хиляди км свършваха но спираха чудесно. Мисля пак да мина на такива след неуспеха с АТЕ-то...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”