ГО на вноски
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ГО на вноски
Знаете ли кои ЗПД правят ГО на вноски, и по колко лв са? В момента се сещам само за Евроинс, където е 25лв за 3 мес, т.е. 50лв за половин година. Други предложения? Трябва да си направя ГО до края на годината някъде.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:дзи май вече не е добре..imedarov написа:Ако имаш гражданска в ДЗИ ползваш 10% отстъпка от каското. Същото важи и за Армеец
Защо? Ами кое е добре? Утре трябва да правя застраховки, така че - помагайте!
По принцип уж Булстрад бяха уж ОК, но се убедих, че ако нямаш твой човек там е лудница. Преди бях и в Орел, и съм доволен, но и там нямам свой човек, само в БулИнс и ДЗИ, но в БулИнс не бих се застраховал..
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ела бе аз съм в орел ама чак свой човек не ти трябва нямаш грижи аз съм в централната сграда:)хората си плащат изключително добре:)минаваш сутринта оглед следобед парата:)ACCELERATOR написа:santo_trafficante написа:дзи май вече не е добре..imedarov написа:Ако имаш гражданска в ДЗИ ползваш 10% отстъпка от каското. Същото важи и за Армеец
По принцип уж Булстрад бяха уж ОК, но се убедих, че ако нямаш твой човек там е лудница. Преди бях и в Орел, и съм доволен, но и там нямам свой човек, само в БулИнс и ДЗИ, но в БулИнс не бих се застраховал..
Последна промяна от santo_trafficante на Чет 13 юли 2006 14:16, променено общо 1 път.
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
браво
..[/quote]ела бе аз съм в орел ама чак свой човек не ти трябва нямаш грижи аз съм в централната сграда:)хората си плащат изключително добре:)минаваш сутринта оглед следобед парата:)[/quote]
Вярваш ли си? или това бе шега?
Вярваш ли си? или това бе шега?
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:ела бе аз съм в орел ама чак свой човек не ти трябва нямаш грижи аз съм в централната сграда:)хората си плащат изключително добре:)минаваш сутринта оглед следобед парата:)ACCELERATOR написа:santo_trafficante написа:дзи май вече не е добре..imedarov написа:Ако имаш гражданска в ДЗИ ползваш 10% отстъпка от каското. Същото важи и за Армеец
Централната сграда - на Дондуков, или на Стамболийски? Ако искаш остави някакъв тел. за връзка, утре следобяд направо да мина да се разберем, че има някои подробности, защото ще сменям двигателя до 1-2 седмици, и предполагам вече оценката ще е друга...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз си правех ГО миналия месец. По принцип я правят за година, но на разсрочено плащане (аз исках до края на годината само). Та след като ти изтече дадения срок, не е нужно да внасяш следващата вноска и след това си правиш ново ГО (ако това ти е целта).
Та пича ми каза че от този месец някои компании са сменили нещата и не беше сигурен дали ще може да се прави разсрочено или нещо друго - каза само че щяло да има някаква промяна. Най-добре отиди при някой който ги разбира нещата, той ще ти каже къде е по-добре (по-евтино)
Та пича ми каза че от този месец някои компании са сменили нещата и не беше сигурен дали ще може да се прави разсрочено или нещо друго - каза само че щяло да има някаква промяна. Най-добре отиди при някой който ги разбира нещата, той ще ти каже къде е по-добре (по-евтино)
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: браво
kaloyan22 написа:..Вярваш ли си? или това бе шега?ела бе аз съм в орел ама чак свой човек не ти трябва нямаш грижи аз съм в централната сграда:)хората си плащат изключително добре:)минаваш сутринта оглед следобед парата:)
Мога и аз да ти го потвърдя за да повярваш.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”