Здравейте, в момента карам Пасат 91-1.8ми, но във фирмата има сл.автомобили, които ще се продават скоро-до около 7-10месеца
Мазда6-2.0-136к.с-дизал фулл екстри
КИА Соренто май е 2.5 или 2.0 дизел и той е около 140к.с.-фул екстри
колите ще се продават на около 60000-70000км купени и поддържани са от официалните вносители в БГ и засега не са имали проблеми, с мин.изключения
Решил съм да я сменям моята кошница с нещо по-ново и ако са изгодни цените може и да успея да си го позволя. Просто търся мнение, за да се ориентирам
Ще се радвам ако кажете какво мислите за тези автомобили
То Рено Клио/Меган ще се продават -бензинови и дизелови има, ама те нещо неме кефят, а и повече проблемчета изникват, като за нови коли

Mazda6/Kia Sorento
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
супер
не очаквах толкова бързо да се включите
чакам още мнения. И двете коли са карани, основно от един човек и не са мъчени много, засега и двете са перфектни... и аз това се замислям - джип или лимузина, ама за БГ пътищата като че ли джипа ще е по-подходящ си мисля. Маздата при яко каране - на дълго 140-160км/х по магистралата 5.5-6.2дисел в града 6-6.5 дисел с постоянно включен авт.климатик на 22-24градуса, за Киата не знам колко е разхода, но ще го разуча.
чакам още мнения. И двете коли са карани, основно от един човек и не са мъчени много, засега и двете са перфектни... и аз това се замислям - джип или лимузина, ама за БГ пътищата като че ли джипа ще е по-подходящ си мисля. Маздата при яко каране - на дълго 140-160км/х по магистралата 5.5-6.2дисел в града 6-6.5 дисел с постоянно включен авт.климатик на 22-24градуса, за Киата не знам колко е разхода, но ще го разуча.
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
още инфо
КИА-та е с авт ск.кутия с круиз контрол без тип троник, ама мойело да се сложи и такова/така казаха в КИА/-модел 2002-2003
не знам МАздата да има круиз контрол/ръчна е скоростната кутия-5степенна модел 2002-2003 би трябвало да е
не знам МАздата да има круиз контрол/ръчна е скоростната кутия-5степенна модел 2002-2003 би трябвало да е
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”