Здрасти на всички.
Отдавна не съм влизал тука, а дойде ред да взимам нова кола. Насочил съм се към няколко модела и реших да ви питам вас.
Какви са отзивите от Голф5 (не плюс)? Чупят ли се, не се ли чупят, скъпа ли е поддръжката и т.н.?
Кефят ме като цяло. Доста раздвоен съм. Всички казват че королите хич не се чупели... други пък идеално возели...
Вие какво мислите? Заслужава ли си голф5 или да търся друга марка?
П.П. Шефът ми каза да се вместя в 20000 евро.
едит: ако има такава тема, изтрийте тази и ми дайте линк на ЛС. Мерси:)

Какви са отзивите от Голф 5?
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Королите са мнооо грознички.По-качествени са от Г-то ама ти копуваш нова кола барабар с гаранцията.Първите 5 години няма да имаш никав дерт от която и да е кола в класа ан Голф.А коя наистина е здрава е рано да се каже.
P.S.Последния тест на АБилд показа че и ТоЙОТа е свалила гарда на качеството(и самите автори бяха очудени)!Е все пак си е наи-качествена ама слизат и те надолу.
P.S.Последния тест на АБилд показа че и ТоЙОТа е свалила гарда на качеството(и самите автори бяха очудени)!Е все пак си е наи-качествена ама слизат и те надолу.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Колата е много нова като модел и още нямаме тук във форума преки впечатления от това какви дефекти има. Реално много малко хора в този форум карат Голф 5 и едва ли ще могат да ти дадат отговор на твоите въпроси.
Моя съвет е да отидеш и да направиш един-два тест драйв'с и да прецениш коя кола ще ти легне на сърце. Пък после ще споделяш
Моя съвет е да отидеш и да направиш един-два тест драйв'с и да прецениш коя кола ще ти легне на сърце. Пък после ще споделяш

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:

Над 80% от потребителите тук караме автомобили на около 10 години и не се притесняваме,че ще ни оставят на аутобана (по простата причина,че нямаме такъв)
А не теб ти се дава страхотния шанс да караш чисто нов автомобил по твой избор и ти си седнал да се притесняваш

Има си гаранции за всичко през първите 5 години (поне)
Пълниш,караш и се радваш на хубавите пътища
Ама не я юркай много,защото след 10-на години някой българин ще я закупи и ще й се радва като на нова
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Aми аз мога да ти споделя преки впечатления, от чисто нова Корола
, за нещастие от Г5 не мога.
Т.е. королата беше нова, вече е на 1 година. До сега не е дала никакви ядове, само дето 1 - път си я дръпнаха в бокса от Тойота, че имало някакъв сериен бъг в спирачките (маркучи ли нещо такова) ама си я оправиха и сега уж всичко е наред. Другото слабо място, лично според мен е че през задното стъкло нищо не се вижда, ама нищо, просто е неизползваемо, задните облегалки пречат. Друга недомислица ми се вижда, че като светнеш фаровете силата на лампичките на таблото намалява (презумцията е че караш на фарове само през ноща), а това пречи, защото уредите се виждат само с подсвет. С други думи през деня не е препоръчително да караш на фарове, защото нищо не виждаш от таблото. Ми май само това са минусите. Плюсовете са доста - тиха, мощна, икономична, високо ниво на сигурност.... и т.н.т
Някой да каже за Голфчето .....

Т.е. королата беше нова, вече е на 1 година. До сега не е дала никакви ядове, само дето 1 - път си я дръпнаха в бокса от Тойота, че имало някакъв сериен бъг в спирачките (маркучи ли нещо такова) ама си я оправиха и сега уж всичко е наред. Другото слабо място, лично според мен е че през задното стъкло нищо не се вижда, ама нищо, просто е неизползваемо, задните облегалки пречат. Друга недомислица ми се вижда, че като светнеш фаровете силата на лампичките на таблото намалява (презумцията е че караш на фарове само през ноща), а това пречи, защото уредите се виждат само с подсвет. С други думи през деня не е препоръчително да караш на фарове, защото нищо не виждаш от таблото. Ми май само това са минусите. Плюсовете са доста - тиха, мощна, икономична, високо ниво на сигурност.... и т.н.т
Някой да каже за Голфчето .....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”