Джанти от Опел 4/100 дали ще ми станат на Полото? Сега чакам отговор дали са 56,5. Полото дали е с 57 мм.-централен отвор? Ако е така, трябва ли да им слагам фланци (или там както му се вика) и откъде мога да си ги купя?
Предварително благодаря!!

brabus написа:Моите джанти (тези в гараж) са свалени от Опел. Отиваш в Мотоексперт и срещу 2 лв/бр си купуваш пластмасови втулки.
Защо си мисля, че Опел е с по-големия размер на главината сравнено с VW.
gas написа:brabus написа:Моите джанти (тези в гараж) са свалени от Опел. Отиваш в Мотоексперт и срещу 2 лв/бр си купуваш пластмасови втулки.
може да стане,но опела е с много малко по-малък ц.отвор.ако ги сложиш после ще сваляш джантата трудничко,да не кажа с чука
poGo написа:gas написа:brabus написа:Моите джанти (тези в гараж) са свалени от Опел. Отиваш в Мотоексперт и срещу 2 лв/бр си купуваш пластмасови втулки.
може да стане,но опела е с много малко по-малък ц.отвор.ако ги сложиш после ще сваляш джантата трудничко,да не кажа с чука
Аз заради това питам. Как се слагат джанти с 0.5 мм. ПО-МАЛАК централен отвор??![]()
Междудругото и в момента ми свалят джантите с чука!!![]()
rudolf написа:...аз ги пилих с бормашина и абразивно накрайниче,,но си загубих 2 часа,мисля че някой преди мен ги беше пилил също и само доубирах,,,а и все пак е циганско-на око и проба....
на мен ми влизаха,но конуса не влизаше и не прилепваха...пак опелови и пак на фолксвагена
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта