:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Реглаж на предница

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
paradiselost
Автомобил:
Двигател:

Реглаж на предница

Мнениеот paradiselost » Съб 22 юли 2006 16:30

Питането ми е следното:Вчера ходих да регулират предницата след като свършиха си взех разпечатка и забелязвам че сходимоста на задните колела е избягала извън нормите а на предните колела надлъжните наклони също са извън нормите, като погледнах отгоре на листчето за модела на колата онзи вавел 1.8/2.0 GTD.Пазех си бележката от миналата година там всички стойности са в норма дори и задните колела но там въведения модел беше GTI/16V/VR6. Днес ходих пак и в началото не искаха да я качат на стенда защото според тях било едно и също. След това я качиха на стенда завъртяха волана в двете посоки и викат всичко е наред ,а то се вижда как светят в червено секторите които не са наред ,като ги питам защо са извин границите казват че това те не могат да го оправят.Накрая се ядосах и си тръгнах.Има ли значение модела?И може ли за периода от не цяла година да се променят толкова показанията при условие, че единствената интервенция по колата е сменени лагери на предни главини абсолютно нищо друго?И накрая кажете каде да отида да направят реглажа както трябва?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 22 юли 2006 16:33

Иди при Дунев, но в Студентски град до картинг пистата.

Явно тези, които са ти правили реглаж не ги разбират много...

paradiselost
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paradiselost » Съб 22 юли 2006 16:56

Tози сервиз се намира на Симеоновско Шосе казва се "Мотоексперт" аз по принцип съм доволен от тях карал съм и коли на познати там, и съм убеден ,че можеха да я оправят,но истината е че като накараш някой да си поправи грешката все едно му бъркаш в гъза, докато този манталитет при българина не изчезне явно няма да се оправим.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 22 юли 2006 17:02

И на мен са ми правили реглаж в мотоексперт на драгалевско шосе.

Така бяха усукали маншона на рейката, че се беше скъсал от напрежението и замалко да ми замине рейката. Добре че го видях. Само е трябвало да го разхлабят малко преди да навиват, но явно не им се е занимавало... :stumm

Има в мотоексперт някои момчета, които или нищо не разбират или им е през оная работа какво ще се получи! Зависи на кой попаднеш.

Ако не искаш да поемаш излишни рискове - иди където ти казах и няма да имаш проблеми :idea:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 22 юли 2006 17:04

точно така,но търси самия Тошко да ти я направи че и там има такива дето гледат да претупат работата.

Успех :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”