Магазини за резервни части за АГУ - къде?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Магазини за резервни части за АГУ - къде?
Някой може ли да даде адреси/описания на магазини за резервни части за АГУ в близост до Павлово, Бъкстон, Бели брези, Красно село, Горнобански път, Красна Поляна, Западен Парк...че както бях писал в една друга тема - трябва ми адаптор за зареждане на газ.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Магазини за резервни части за АГУ - къде?
единствено за което се сещам е до 5 у-ще има газаджии и евентуално да има при тях *това в павлово*buFka написа:Някой може ли да даде адреси/описания на магазини за резервни части за АГУ в близост до Павлово, Бъкстон, Бели брези, Красно село, Горнобански път, Красна Поляна, Западен Парк...че както бях писал в една друга тема - трябва ми адаптор за зареждане на газ.
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, не съм наясно с нещата свързани с газовите уредби, но от приятели съм чувал, че един от най-добрите сервизи за такива неща е на Бъкстон, посока Околовръстното, отдясно, примерно втората пресечка след TOYOTA (мога да питам за точния адрес, ако те интересува). Ако е толкова чак пък добър сервиз, не може да нямат резервни части. Ако не друго, поне ти е в района, а има вероятност и да го знаеш.
Дано съм бил полезен.
Поздрави

Поздрави
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
сещам се за един магазин на Гоце Делчев, близо до Костенски водопад - посока от Южния парк към Красно село, като подминеш сфетофара на Костенски водопад и отляво има един дълъг блок с много магазини по него - та единия магазин са части за газови уредби
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0d69c ... 4_20.y=153
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0d69c ... 4_20.y=153
Сигурен ли си че нямаш предвид след HONDA? Ако е това което си мисля и tatenceto го е споменал - има сервиз за газови уредби точно над 5-то училище.poGo написа:...след TOYOTA
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
XpacTa написа:Сигурен ли си че нямаш предвид след HONDA? Ако е това което си мисля и tatenceto го е споменал - има сервиз за газови уредби точно над 5-то училище.poGo написа:...след TOYOTA
УПСССС!!
След ХОНДА!!! Нещо сам се разсеял!!

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи да обобщя какво стана. Отидох на този който е в блока на Костенски водопад и Гоце Делчев, лелката беше убедена, че няма да намеря този преходник. Реших на този до 5-то училище да мина преди да се прибера....за щастие не се стигна до там. Докато си вървях по Ботев посока Сливница и се оказа, че от дясно изникна някакъв магазин за автогазови уредби и в него намерих необходимия мен преходник. Малко немърливо изпълнение ми се вижда, ама нямаше други. Поне обслужването беше на ниво
чичкото ми викаше на всяка втора дума "душата"..."душата" това, "душата" онова....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”