Лично аз, откакто карам винаги се съобразявам на личната си кола да слагам гуми , подходящи за сезона. До скоро карах с едни за дъжд и съм много доволен , защото колата не се плъзгаше толкова , колкото сега с летните. За зимата няма какво да коментирам. Колата си я купих зимата и беше с много изтъркани летни гуми . Един вика вземи си само 2 нови зимни , друг вика , че ше изкарам още 2 месеца с тия гумета , аз запилих и дадох 350 лева за 4-ри нови гуми , но знаех че няма да закъсам някъде. Сега като дойде зимата , пак започнах да подочувам от приятели...абе земи си само 2 гуми , що ше се набутваш. Е пак ще отида и ще си купя 4-ри Чисто Нови зимни гуми . Хора , ако има все още някой , който не е разбрал гумите са този елемент от колата , който прави контакт с пътя и понякога от него произлизат неприятните проишествия или пък чакането с часове в студа да дойде някой да ви дръпне
П.С
Имам добър приятел , на който колкото и да се опитвам да му втълпя все си кара с едни гуми цялата година и то на старо

. Значи има пари да кара и изхранва Голф 4 , а няма пари за едни свестни гуми . Е това не го разбирам и тая година подозирам , че пак ше отиде някъде , ще си купи 4-ри зимни гуми 2-ра ръка и ще си покара с тях цялата година , няма лято , есен , пролет или зима