Годишен преглед без данък
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Годишен преглед без данък
Колеги кажете къде във София мога да мина годишен технически преглед без да съм платил данъка на колата и колко ще ми струва?
Съмнявам се, че е възможно. Номерът на квитанцията за платен данък се вписва задължително в купчината бумаги (и представи си КАТаджия ти прави образцова проверка и вижда, че си минал прегледа без платен данък - който го е направил направо загива
). Иначе без да закараш автомобила работата става (вкарват в канала друг автомобил
).

- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
tr
става става.аз даньк не сьм плащал от2003 и си минавам досега срещу 30лв.на едно и сьщо място.данька сьм се зарекьл да не го плащам докато е вьзможно заради прекрасните ни пьтища.несьм за 30-40-50 но ми е писнало да изправям джанти.даже 2 гуми скапах от остри рьбове.сьжалявам ,но това беше друга тема.
GOLF_GT ако искаш на ЛС ще ти кажа каде.
GOLF_GT ако искаш на ЛС ще ти кажа каде.
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Годишен преглед без данък
GOLF_GT написа:Колеги кажете къде във София мога да мина годишен технически преглед без да съм платил данъка на колата и колко ще ми струва?
Колега звънни ми на 0887756885 и ще ти обясня къде има такъв пункт - даваш 25 или 30 кинта беше и не ти искат нищо даже и колата не влиза в бокса

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
Uneek написа:Колеги не мисля че вече го искат данъка. Аз колата си регистрирах без да съм и плащал данъка, а тя е нов внос. Така че предполагам че и по сервизите за годишен преглед не го гледат вече.
Данъка е задължителен при Годишен технически преглед!
Хайде да не гадаем и предполагаме.........
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”