АЛАРМАТА НА ГОЛФА МИ Е WV ОБАЧЕ НЕЩО СЕ ПРЕЦАКА, НЕ ИСКА ДА БАЧКА ИЗОБЩО.
ПИТАНЕТО МИ Е ДАЛИ ЗНАЕ НЯКОЙ, ДАЛИ Е ЧИТАВА И ЗАСЛУЖАВАЛИ СИ ДА Я ПРАВЯ ИЛИ ДА СИ ТЪРСЯ НЯКВА НОВА? - АМА КВА ДА Е?

VW АЛАРМА
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Има доста марки и модели в момента , разпитай алармаджии за оферти в Свиленград и пиши тук ще ти помогнем в избора.
Примерно на тази фирма не са лоши алармите:
http://www.bsm-bg.com/
Примерно на тази фирма не са лоши алармите:
http://www.bsm-bg.com/
- aHToHuO
- Автомобил:
- Двигател:
аз на вентото съм с ВАЛКОР и съм доста доволен. има супер много функции, от които ползвам само една - откл./закл.
обаче много се изкефих защото 2рото дистанционно е като ухо на ключ. правиш си един резервен ключ и го пъхаш вътре и управляваш алармата от бутони на ключа - голяма шукартиика си е и всеки който ми види ключа за колата гледа ей така -
. на мен алармата + монтажа ми излезна 180лв. но ако имаш комфорт модул в колата по добре си вземи и един допълнителен модул който струва между 70 и 80лв и като си пуснеш алармата и ще се затварят всичките ел.стъкла и люка. А и алармата си имаше и прилична гаранция ама в момента ме мързи да откия книжката да видя колко е
. а и е Made In Plovdiv
и си има сервизи ако нещо се прецака.

- edition
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: AVF
.aHToHuO написа:аз на вентото съм с ВАЛКОР и съм доста доволен. има супер много функции, от които ползвам само една - откл./закл.обаче много се изкефих защото 2рото дистанционно е като ухо на ключ. правиш си един резервен ключ и го пъхаш вътре и управляваш алармата от бутони на ключа - голяма шукартиика си е и всеки който ми види ключа за колата гледа ей така -
. на мен алармата + монтажа ми излезна 180лв. но ако имаш комфорт модул в колата по добре си вземи и един допълнителен модул който струва между 70 и 80лв и като си пуснеш алармата и ще се затварят всичките ел.стъкла и люка. А и алармата си имаше и прилична гаранция ама в момента ме мързи да откия книжката да видя колко е
. а и е Made In Plovdiv
и си има сервизи ако нещо се прецака.
В момента мойта е така вдига стъклата като я заключиш значи сигурно имам такъв модул. Благодаря ти ще проверя във Валкор
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”