:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

VW АЛАРМА

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
edition
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: AVF

VW АЛАРМА

Мнениеот edition » Съб 12 авг 2006 12:33

АЛАРМАТА НА ГОЛФА МИ Е WV ОБАЧЕ НЕЩО СЕ ПРЕЦАКА, НЕ ИСКА ДА БАЧКА ИЗОБЩО.
ПИТАНЕТО МИ Е ДАЛИ ЗНАЕ НЯКОЙ, ДАЛИ Е ЧИТАВА И ЗАСЛУЖАВАЛИ СИ ДА Я ПРАВЯ ИЛИ ДА СИ ТЪРСЯ НЯКВА НОВА? - АМА КВА ДА Е?

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 12 авг 2006 12:39

Фабричната ли ти се прецака, ако да не е нищо особенно слагай нова с повече датчици.

Потребителски аватар
edition

Мнениеот edition » Съб 12 авг 2006 12:56

L&R написа:Фабричната ли ти се прецака, ако да не е нищо особенно слагай нова с повече датчици.

ФАБРИЧНАТА Е. ЗНАЧИ НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ДОБРА?
ОК,
ДАЙ АКЪЛ КАКВА ДА Е НОВАТА И НЯКВА ЦЕНА?
БЛАГОДАРЯ!

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 12 авг 2006 13:03

Има доста марки и модели в момента , разпитай алармаджии за оферти в Свиленград и пиши тук ще ти помогнем в избора.

Примерно на тази фирма не са лоши алармите:

http://www.bsm-bg.com/

Потребителски аватар
aHToHuO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aHToHuO » Нед 13 авг 2006 10:52

аз на вентото съм с ВАЛКОР и съм доста доволен. има супер много функции, от които ползвам само една - откл./закл. :oops: обаче много се изкефих защото 2рото дистанционно е като ухо на ключ. правиш си един резервен ключ и го пъхаш вътре и управляваш алармата от бутони на ключа - голяма шукартиика си е и всеки който ми види ключа за колата гледа ей така - :shock . на мен алармата + монтажа ми излезна 180лв. но ако имаш комфорт модул в колата по добре си вземи и един допълнителен модул който струва между 70 и 80лв и като си пуснеш алармата и ще се затварят всичките ел.стъкла и люка. А и алармата си имаше и прилична гаранция ама в момента ме мързи да откия книжката да видя колко е :oops: . а и е Made In Plovdiv :wink: и си има сервизи ако нещо се прецака.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Нед 13 авг 2006 16:07

aHToHuO написа:... Made In Plovdiv ...

Сайта на фирмата - http://www.lesi-bg.com/bg/index.htm

Потребителски аватар
edition

Мнениеот edition » Сря 16 авг 2006 14:44

aHToHuO написа:аз на вентото съм с ВАЛКОР и съм доста доволен. има супер много функции, от които ползвам само една - откл./закл. :oops: обаче много се изкефих защото 2рото дистанционно е като ухо на ключ. правиш си един резервен ключ и го пъхаш вътре и управляваш алармата от бутони на ключа - голяма шукартиика си е и всеки който ми види ключа за колата гледа ей така - :shock . на мен алармата + монтажа ми излезна 180лв. но ако имаш комфорт модул в колата по добре си вземи и един допълнителен модул който струва между 70 и 80лв и като си пуснеш алармата и ще се затварят всичките ел.стъкла и люка. А и алармата си имаше и прилична гаранция ама в момента ме мързи да откия книжката да видя колко е :oops: . а и е Made In Plovdiv :wink: и си има сервизи ако нещо се прецака.
.
В момента мойта е така вдига стъклата като я заключиш значи сигурно имам такъв модул. Благодаря ти ще проверя във Валкор

Потребителски аватар
edition

Мнениеот edition » Чет 17 авг 2006 17:03

проверих в сайта на леси 2000 има според мен много яки предложения на валкор. Най-добрият им модел е с дистанционно палене ама незнам, колко е добър?

Потребителски аватар
aHToHuO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aHToHuO » Пет 18 авг 2006 7:17

edition написа:В момента мойта е така вдига стъклата като я заключиш значи сигурно имам такъв модул.

тоя модул за който говориш ти е т.нар. "комфорт модул" и си е екстра към колата, а за да може алармата да управлява тоя "комфорт модул" тряя да се купи един допълнителен модул за алармата.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Пет 18 авг 2006 8:25

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”