:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Jetspark = коректен майстор

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
B4/101
Автомобил:
Двигател:

Jetspark = коректен майстор

Мнениеот B4/101 » Сря 16 авг 2006 9:22

Здравейте колеги, не съм сигурен дали тази тема е за този форум,но админите ще я преместят ако преценят на по-подходящо място.
Искам да споделя с вас какво ми се случи вчера. Карам Пасат'95 на газ и тъй-като много бях чел за jetspark-а реших да го изпробвам. Взех от форума телефона, свързах се с човека, уговорихме се и вчера бях при него. Човека (за съжаление не научих името му) се "хвърли" както се казва, в работата. Устройството бързо бе монтирано, платих си и бях готов да си тръгвам. Той обаче настоя да пробвам колата и да се върна при него с резултата. За моя неприятна изненада колата беше като спъната. Върнах се при него и му казвам как са нещата. Почнаха проверки, експерименти, игра си много, но резултата беше един и същи - с устройството Пасата беше като умрял кон. Накрая майстора каза, не мога да разбера какво е на колата, за първи път това ми се случва. Без да повдигам въпрос какво ще правим по-нататък свали устройството, върна ми парите и с усмивка ме изпрати. Тръгнах си със съжаление, че не проработи джаджата, но от друга страна с удовлетворение, че се намират честни майстори, точни хора с които е приятно да работиш.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”